Home > Lifestyle > Ce gest a făcut, după divorţ, soţul Rălucai Moianu!

Ce gest a făcut, după divorţ, soţul Rălucai Moianu!

Divorţează, dar se iubesc în continuare. Aşa se explică faptul că, după o căsnicie de 15 ani, Raluca Moianu şi Marius Ancuţa divorţează în linişte. Cei doi soţi au reuşit să se înţeleagă asupra tuturor aspectelor despărţirii, şi-au împărţit fără mari discuţii averea, iar fetiţa va rămâne la mamă.

Din 2006, Raluca Moianu (44 de ani) şi Marius Ancuţa (46 de ani) au locuit într-o vilă din zona Pipera. Chiar dacă au decis să divorţeze, cei doi nu s-au certat nici o clipă asupra bunurilor pe care le-au dobândit în timpul căsniciei.

„Au mers la notar şi totul s-a rezolvat amiabil. În câteva zile se încheie divorţul. Ea va rămâne în vila din Pipera, care este pe numele ei, dar o va moşteni fetiţa (Mara Ilinca, n.r.). El s-a mutat acum vreo două săptămâni, în apartamentul pe care-l are în zona Victoriei”, a povestit, pentru Click!, o sursă din apropierea celor doi.

„Fiecare are afacerea lui, nu au depins niciodată unul de celălalt din punct de vedere material. Fiecare are maşina lui, firma lui, casa lui”, a explicat aceeaşi sursă.

Cea mai de preţ comoară pe care vor trebui să o împartă altfel este Mara Ilinca (8 ani şi 9 luni). „Fata va locui cu ea, dar Mario va avea oricând dreptul să o vadă, nu doar în weekend-uri. S-au înţeles şi asupra programului. Au păstrat legătura, sunt doi oameni civilizaţi şi maturi”, a povestit un apropiat al celor doi.

Articole asemanatoare
victoria raileanu si coonrad mericoffer
Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!

Comenteaza acest articol

Ce gest a făcut, după divorţ, soţul Rălucai Moianu!

by   1 min
0