Home > Lifestyle > Stiri > Dupa divort, Roxana Ionescu face ravagii in cluburi

Dupa divort, Roxana Ionescu face ravagii in cluburi

Roxana Ionescu a revenit la munca de animatoare în cluburi, după ce a scăpat de soţul ei gelos, Laurenţiu.

Roxana Ionescu (27 de ani), alias “Mama Natură”, intrase, în cei şase ani de căsnicie, într-un con de umbră în showbiz, căci soţul ei, Laurenţiu Gheorghe, îi pusese frână cam la toate contractele deocheate. Iată însă că din vară, de când a scăpat de gelosul bărbat, Roxana a revenit la vechile metehne.
In urma cu ceva timp, “Mama Natură” a făcut spectacol pe scena clubului Crush, prestaţia ei fiind atât de apreciată de bărbaţii prezenţi, încât s-a ales cu câteva sute de euro în sutien.

Articole asemanatoare
victoria raileanu si coonrad mericoffer
Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
Roxana-Ionescu-și-Tinu-Vidaicu
Roxana Ionescu s-a măritat după ce a pierdută sarcina! Cum a devenit celebră vedeta?
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei

1 Response

  1. Bura Dan - Stelian

    A fost un mare păcat că o aşa Dumnezeiască frumuseţe a fost ţinută, de “un colecţionar” handicapat, atâţia ani, ascunsă, ferită de mângâierea hrănitoare a privirilor iubitorilor de frumos. Avea Doru Octavian Dumitru o poantă privind democraţia americană şi cea românească a anilor ’70. Îi apostrofa pe americani (pe bună dreptate, fără să realizeze): “- La voi e democraţie? La noi, democraţie, femeia e un bun al întregului popor.” Dacă stăm strâmb şi judecăm drept: femeia superbă, opera de artă a lui Dumnezeu, ca orice operă de artă, este un bun multinaţional – poate, chear, intergalactic – care nu poate (trebuie) să fie ascuns. Nu tb.să aibă voie nimeni să ascundă asemenea frumuseţi, nici măcar ea însăşi. Tb.conştientizate de mici, de importanţa şi valoarea lor. Iar, dacă vre-un colecţionar excentric doreşte să priveze lumea de o asemenea capodoperă, să i se permită – doar cu acordul ei – dar numai, despăgubind omenirea cu sume astronomice, însă şi atunci, fiind obligat să-i organizeze, periodic, ieşiri în lume. Ce bogaţi am fi românii, la atâta puzderie de capodopere!!

Comenteaza acest articol

Dupa divort, Roxana Ionescu face ravagii in cluburi

by   <1 min
1