Tabu
BEAUTY

După divorţ, Valentina Pelinel a dat lovitura la New York

Nu mai urcă pe podiumul de modă, dar reuşeşte să se menţină în atenţia designerilor. Valentina Pelinel s-a asociat cu o bună prietenă din New York şi a pus pe roate o afacere cu coliere unicat.

“Mădălina Flusberg locuieşte de mică în America şi ştie foarte bine domeniul. Ea creează bijuterii de foarte mult timp. Împreună am vrut să facem altceva. Aşa că ne-am pus mintea la contribuţie şi am lansat o linie de bijuterii din piele, mătase, dantelă, broderii şi pietre swarovsky.

Eu am ales materialele şi pietricelele, fiind adepta culorilor tari, roşu, verde, iar Mădălina s-a ocupat de partea tehnică, de lipit şi cusut. Rezultatul a fost o colecţie interesantă cu care am atras imediat atenţia. Ce să spun, sunt foarte încântată, sunt în lumea mea creativă!

Oameni de modă din America s-au interesat şi au lansat deja comenzi. Deşi suntem la început şi abia am lansat afacerea, pot spune că feed-back-ul este încurajator. Linia de coliere de poate achiziţiona şi din România, on line”, ne-a spus Valentina Pelinel.

Colierele au preţuri accesibile pentru doamnele de peste Ocean, pornind de la 200 de euro, dar fosta doamnă Boureanu promite că deja s-a gândit să lanseze un produs accesibil şi femeilor din România pentru care a început deja să lucreze. Bijuteriile se pot comanda pe site-ul www.flusberg.com.

ARTICOLE SIMILARE

Ce vedeta a ajuns in pragul anorexiei!

Senzualitate masculină: Davidoff

realitatea

Secretul tenului de porțelan la japoneze

Andreea Damian

Protecție solară zilnică

realitatea

NICOLETA LUCIU – avarie totala: celulita, sani foarte cazuti, burtica, picioare deformate

Primul card de credit parfumat

realitatea

Scrie un comentariu