Tabu
Image default
PEOPLESlider

Durerea uriaşă trăită de actrița Adriana Trandafir: „Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut”

Adriana Trandafir a dezvăluit drama teribilă pe care a trăit-o atunci când a trebuit să se despartă de fiul ei de numai șapte ani, pe care l-a pierdut la divorț.

Actrița a plâns pe umărul fiicei sale, la Asia Express, când s-a confesat în fața întregii lumi.

„S-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă, nu aș fi vrut să vorbesc despre asta vreodată. Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut, și tu, și Ștefan, în ochii mei, pentru voi, și cu câtă durere vă iubesc”, a spus Adriana Trandafir, ca un mesaj pentru fiica ei Maria. „Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. Tu ai apărut așa, când credeam că viața mea nu mai are vreun rost. Nu am vorbit niciodată despre asta. Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani. Mă gândesc tot timpul la Ștefan”, a completat Adriana Trandafir.

„Când erai mică tu nu m-ai întrebat nimic niciodată, cum e cu Ștefan. Știai că e un frate, că îl vizitam uneori cu tine, câteodată, când puteam. Odată îți citeam o poveste și tu ai zis să nu îți mai spun povestea și mi-ai spus: „Îmi pare atât de rău de Ștefan că el nu are o mămică să îi spună o poveste!”. Când mi l-a luat pe Ștefan, am crezut că viața s-a terminat pentru mine. Îmi este dor de Ștefan și de toată copilăria lui fără mamă și fără mine. Dar am iertat tot și am mers mai departe, de asta când te-am născut pe tine, parcă Dumnezeu mi-a făcut cel mai mare cadou, tu ești. N-am să vă vând niciodată, o să merg cu voi până la capăt”, a încheiat Adriana Trandafir.

ARTICOLE SIMILARE

De ce Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți

Andreea Damian

Will Smith va interpreta imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal

Andreea Damian

Katy Perry trebuie să plătească milioane de dolari despăgubiri pentru cântecul pe care l-a plagiat

Andreea Damian

Cu ce își ocupă timpul Simona Patruleasa și fiica ei pe timp de izolare

Tabu Tabu

Piers Morgan a încercat să-l insulte pe Daniel Craig, dar tăticii de la Hollywood i-au dat replica

Andreea Damian

Machiajul corect pentru buze perfecte!

realitatea

Scrie un comentariu