Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Durerea uriaşă trăită de actrița Adriana Trandafir: „Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut”

Adriana Trandafir a dezvăluit drama teribilă pe care a trăit-o atunci când a trebuit să se despartă de fiul ei de numai șapte ani, pe care l-a pierdut la divorț.

Actrița a plâns pe umărul fiicei sale, la Asia Express, când s-a confesat în fața întregii lumi.

„S-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă, nu aș fi vrut să vorbesc despre asta vreodată. Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut, și tu, și Ștefan, în ochii mei, pentru voi, și cu câtă durere vă iubesc”, a spus Adriana Trandafir, ca un mesaj pentru fiica ei Maria. „Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. Tu ai apărut așa, când credeam că viața mea nu mai are vreun rost. Nu am vorbit niciodată despre asta. Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani. Mă gândesc tot timpul la Ștefan”, a completat Adriana Trandafir.

„Când erai mică tu nu m-ai întrebat nimic niciodată, cum e cu Ștefan. Știai că e un frate, că îl vizitam uneori cu tine, câteodată, când puteam. Odată îți citeam o poveste și tu ai zis să nu îți mai spun povestea și mi-ai spus: „Îmi pare atât de rău de Ștefan că el nu are o mămică să îi spună o poveste!”. Când mi l-a luat pe Ștefan, am crezut că viața s-a terminat pentru mine. Îmi este dor de Ștefan și de toată copilăria lui fără mamă și fără mine. Dar am iertat tot și am mers mai departe, de asta când te-am născut pe tine, parcă Dumnezeu mi-a făcut cel mai mare cadou, tu ești. N-am să vă vând niciodată, o să merg cu voi până la capăt”, a încheiat Adriana Trandafir.

ARTICOLE SIMILARE

Ce sunt locurile de muncă ecologice și de ce sunt importante?

Andreea Damian

Volumul de memorii al lui Prince va fi lansat în toamnă

Andreea Damian

Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără. Motivul e halucinant, dar amuzant!

Andreea Damian

Cum l-a speriat Gina Pistol pe iubitul Smiley

Tabu Tabu

Puya a pus muzica pe pauză și s-a apucat de afaceri

Andreea Damian

Trei sfaturi utile pentru garderoba de purtat la birou când e caniculă

realitatea

Scrie un comentariu