Home > Sex-Relatii > DUREX reinventeaza cadourile pentru indragostiti

DUREX reinventeaza cadourile pentru indragostiti

De Ziua Indragostitilor, Durex a desfasurat o campanie atipica si a propus cuplurilor sa lase in urma traditionalele flori si bomboane si sa-si „condimenteze” relatia.

De asemenea, in perioada 01 februarie – 31 martie, consumatorii sunt invitati sa se inscrie intr-un concurs care are ca premii plimbari cu balonul cu aer cald.

Participantii trebuie sa achizitioneze minim un produs Durex si sa expedieze numele magazinului si numarul bonului fiscal/facturii fiscale astfel:

  • Prin SMS la 1894: participantii vor expedia un SMS la 1894 continand numele magazinului si numarul bonului fiscal/ facturii fiscale. Participantul va primi un SMS de raspuns care il anunta asupra inscrierii sale in campania promotionala. Mesajul de confirmare a inscrierii in promotie este: “Felicitari! Ai participat la campania Durex- Valentine’s Day 2015. Pastreaza bonul fiscal/factura fiscala pentru validare si poti castiga cel mai tare premiu!”
  • Online prin intermediul aplicatiei Facebook, pe pagina Durex Romania. Participantii vor completa toate datele solicitate la inscrierea in Aplicatie, continand in mod obligatoriu numele magazinului si numarul bonului fiscal/ facturii fiscale cu care au realizat achizitia.

In cadrul campaniei se acorda premii, precum: 10 premii, fiecare premiu constand intr-o plimbare cu balonul in proximitatea municipiului Bucuresti, pentru doua persoane. Transportul tur si retur la locaia unde se realizeaza zborurile vor fi suportate de Durex Romania.

Premiile se acorda prin tragere la sorti si se vor extrage dupa finalizarea Campaniei. In data de 15 aprilie 2015, in prezenta uei comisii formata din trei membrii, va avea loc extragerea castigatorilor. Se va organiza o lista cu toti cei inscrisi in campanie, ordonati in functie de data la care s-au inscris, iar fiecarui participant ii va fi atribuit un numar de ordine.Tragerea la sorti se va face prin intermediul site-ului random.org.

 

Mai multe detalii despre concurs puteti gasi pe pagina de facebook Durex Romania.


Articole asemanatoare
10 flori potrivite in buchetul de mireasa pentru o nunta de vara
Flori de lux, la cutie
Accesorii pentru mirese: buchetele anului 2016 la Expomariage
Durex lanseaza campania pentru crearea primului emoji oficial al sexului protejat

Loading...

Comenteaza acest articol

DUREX reinventeaza cadourile pentru indragostiti

by admin   1 min
0