Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dwayne Johnson, fotografia care a stârnit controverse pe Internet

Dwayne Johnson este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori de la Hollywood. În ciuda aspectului său fioros, starul american este foarte emotiv și implicat. Iar când vine vorba de fiica sa, Tiana Gia, în vârstă de 6 luni, „durul” se înmoaie imediat. Este, de asemenea, și un soț iubitor și nu se teme să-și latura aceasta emoțională atunci când are ocazia. Carismaticul actor are glumele la el și știe cum să-și distreze și colegii.

Dar cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de Instagram i-a șocat pe fanii săi și nu numai. Dwayne Johnson s-a „distrat” cu un aligator în Florida. În imagine îl putem vedea pe uriașul The Rock pe reptilă, ținându-l de gură. Fără să-i pese măcar de pericole, actorul a afișat un zâmbet larg, plin de satisfacție. Am spune că-i lipsește andrenalina din ringul de wrestling.

https://www.instagram.com/p/BpG79RyBDhP/?utm_source=ig_embed

Starul a explicat în descrierea fotografiei că monstrul a rănit cel puțin 7 persoane. Gestul său i-a înfuriat însă pe câțiva internauți, susținând că vedeta a mers prea departe. „Greșit e greșit, nu ar trebui să stea pe un aligator”, a comentat un utilizator. „Încearcă să te lupți cu aligatorul în mediul său natural, nu să-l pedepsești pentru că a mâncat ca să supraviețuiască”, a mai scris cineva. „Acest gest este intolerabil”, a scris o a treia persoană.

Dwayne Johnson nu a răspuns criticilor din mediul online. Luptele cu animale sunt condamnate de grupările pentru protecția drepturilor animalelor. Actorul a postat o fotografie asemănătoare și în luna aprilie. În descrierea ei, acesta a explicat că se pregătește pentru filmul său „Rampage”, în care se va lupta cu un crocodil, dar a primit comentarii negative și la acea fotografie.

https://www.instagram.com/p/BhMtC8QlaOh/?utm_source=ig_embed

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi a avut parte de o nouă aniversare în familie

Tabu Tabu

Toată lumea o știe pe Monica Bellucci, dar puțin știu cum arată fiica ei. La 16 ani e de o frumusețe rară!

Andreea Damian

Angelina Jolie este o nespălată!

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

realitatea

Ariana Grande este noul ambasador Givenchy. Vedeta campaniei: celebra ei coadă de cal

Andreea Damian

Scrie un comentariu