Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dwayne Johnson, fotografia care a stârnit controverse pe Internet

Dwayne Johnson este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori de la Hollywood. În ciuda aspectului său fioros, starul american este foarte emotiv și implicat. Iar când vine vorba de fiica sa, Tiana Gia, în vârstă de 6 luni, „durul” se înmoaie imediat. Este, de asemenea, și un soț iubitor și nu se teme să-și latura aceasta emoțională atunci când are ocazia. Carismaticul actor are glumele la el și știe cum să-și distreze și colegii.

Dar cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de Instagram i-a șocat pe fanii săi și nu numai. Dwayne Johnson s-a „distrat” cu un aligator în Florida. În imagine îl putem vedea pe uriașul The Rock pe reptilă, ținându-l de gură. Fără să-i pese măcar de pericole, actorul a afișat un zâmbet larg, plin de satisfacție. Am spune că-i lipsește andrenalina din ringul de wrestling.

https://www.instagram.com/p/BpG79RyBDhP/?utm_source=ig_embed

Starul a explicat în descrierea fotografiei că monstrul a rănit cel puțin 7 persoane. Gestul său i-a înfuriat însă pe câțiva internauți, susținând că vedeta a mers prea departe. „Greșit e greșit, nu ar trebui să stea pe un aligator”, a comentat un utilizator. „Încearcă să te lupți cu aligatorul în mediul său natural, nu să-l pedepsești pentru că a mâncat ca să supraviețuiască”, a mai scris cineva. „Acest gest este intolerabil”, a scris o a treia persoană.

Dwayne Johnson nu a răspuns criticilor din mediul online. Luptele cu animale sunt condamnate de grupările pentru protecția drepturilor animalelor. Actorul a postat o fotografie asemănătoare și în luna aprilie. În descrierea ei, acesta a explicat că se pregătește pentru filmul său „Rampage”, în care se va lupta cu un crocodil, dar a primit comentarii negative și la acea fotografie.

https://www.instagram.com/p/BhMtC8QlaOh/?utm_source=ig_embed

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Kylie Jenner: de la “genul programului reality” la o avere de aproape un miliard de dolari

realitatea

Cauti machiajul care sa iti evidentieze frumusetea?

realitatea

Simone Rocha și H&M propun două rochii de mireasă la prețuri speciale

Andreea Damian

4 ani fără Stela Popescu. Ce se întâmplă la mormântul marii actrițe

Andreea Damian

Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale vedetelor

Andreea Damian

Ce machiaj să porți în vacanță și cum să reduci efectele negative asupra tenului

Andreea Damian

Scrie un comentariu