Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

E o femeie superba, dar lucreaza ca model masculin!

Pana acum sase ani, Elliott Sailors era o blonda superba, care avea contract cu celebra agentie de modelling Ford. Inzestrata cu forme generoase si un chip angelic, Sailors aparea in reclame si era solicitata sa prezinte moda pentru toate marile case.

Dupa ce a implinit 25 de ani, Sailors si-a dat seama ca nu mai e la fel de cautata ca la inceput si asta, pentru ca era considerata ca fiind “prea batrana”. Cum modellingul era singurul lucru la care se pricepea, femeia a facut o miscare indrazneata. Mai exact, si-a tuns pletele, si-a ascuns bustul in corsete si a inceput sa poarte haine barbatesti. Curand, a venit si primul contract in calitate de model masculin. “Modelele masculine nu trebuie sa fie neaparat foarte tinere, asa ca am in fata o cariera indelungata. Oricum, am un look destul de barbatesc: un maxilar bine definit, fruntea inalta si sprancenele stufoase. Inainte de chestia asta, mi se parea ca arat ca un barbat fardat”, a explicat Elliott, care, in mod surprinzator, se bucura atunci cand nu este tratata ca o femeie, ci ca un barbat.

sailors 2
“Cand astept la lift, ceilalti barbati ma ingora si poftesc inaintea mea toate fetele, adica toate fetele care arata ca niste fete. Nimeni nu imi mai deschide acum usa cand intru sau ies dintr-o cladire”, a adaugat Elliott.

ARTICOLE SIMILARE

Criza din Yemen: 85.000 de copii morți din cauza malnutriției

realitatea

Stiai totul despre sex? Iata o surpriza pentru tine!

Vedetele sunt disperate să arate că „suntem împreună”. De fapt, criza a evidențiat cât sunt de ipocrite

Andreea Damian

Ce i s-a intamplat unei femei care a facut sex in fiecare zi, timp de un an!

ANCA PANDREA – gest socant la parastasul lui IURIE DARIE

Cum arata, la 7 ani, ANCA TURCASIU! Foto cu familia din 1977!

Scrie un comentariu