Home > Fashion > E vremea aprovizionarii de toamna. E vremea pentru JIMMY CHOO!

E vremea aprovizionarii de toamna. E vremea pentru JIMMY CHOO!

Prima zi din ultima săptămână de august, în plus, ca o prevestitoare nu tocmai optimistă a sezonului ce urmează, prima zi fără soare din ultimele nu mai ştiu câte luni, pentru mine a fost suficientă pentru instalarea melancoliei de toamnă.

Dar la fel de bine cum sunt meteo sensibilă, sunt şi fashion hiper influenţabilă. Şi, desigur, deşi nu pot schimba vremea, pot alege întotdeauna dintre – modest vorbind – zecile de designeri cu efect montant garantat să îmi reîncarce pofta de viaţă. Iar astăzi, l-am ales pe unul dintre cei mai buni.

Jimmy Choo m-a întâmpinat cu fantasticii pantofi Tia, pregătiţi să mă poarte lin, de la înălţimea apreciabilă a centrimetrilor aurii, dinspre petrecerile în aer liber, înspre sezoanele petrecerilor senzaţionale, indiferent de temperatură sau aspectul invariabil Choo al cerului.

Şi m-a predat, apoi, nimănui alteia decât lui Nicole Kidman, să îmi prezinte cu credibilitatea unei femei uimitor de frumoase piesele de rezistenţă ale toamnei, care să îmi inspire încredere în o nouă jumătate de an sclipitoare nu atât cu raze de soare cât cu cizme-mănuşă până peste genunchi şi clutch-uri graţioase din mătase.

Mai mult aici.

Articole asemanatoare
Nicole Kidman
Fiicele lui Nicole Kidman i-au găsit o poreclă haioasă după ce au văzut-o într-un film
nicole kidman
Decizie șocantă: o mare actriță de la Hollywood, atrasă de viața de mănăstire
nicole kidman
Nicole Kidman face dezvăluiri intime despre mariajul cu Tom Cruise
nicole kidman
Nicole Kidman, transfomare uluitoare. A cărunțit și e foarte îmbătrânită

Loading...

Comenteaza acest articol

E vremea aprovizionarii de toamna. E vremea pentru JIMMY CHOO!

by   1 min
0