Home > Fashion > E vremea aprovizionarii de toamna. E vremea pentru JIMMY CHOO!

E vremea aprovizionarii de toamna. E vremea pentru JIMMY CHOO!

Prima zi din ultima săptămână de august, în plus, ca o prevestitoare nu tocmai optimistă a sezonului ce urmează, prima zi fără soare din ultimele nu mai ştiu câte luni, pentru mine a fost suficientă pentru instalarea melancoliei de toamnă.

Dar la fel de bine cum sunt meteo sensibilă, sunt şi fashion hiper influenţabilă. Şi, desigur, deşi nu pot schimba vremea, pot alege întotdeauna dintre – modest vorbind – zecile de designeri cu efect montant garantat să îmi reîncarce pofta de viaţă. Iar astăzi, l-am ales pe unul dintre cei mai buni.

Jimmy Choo m-a întâmpinat cu fantasticii pantofi Tia, pregătiţi să mă poarte lin, de la înălţimea apreciabilă a centrimetrilor aurii, dinspre petrecerile în aer liber, înspre sezoanele petrecerilor senzaţionale, indiferent de temperatură sau aspectul invariabil Choo al cerului.

Şi m-a predat, apoi, nimănui alteia decât lui Nicole Kidman, să îmi prezinte cu credibilitatea unei femei uimitor de frumoase piesele de rezistenţă ale toamnei, care să îmi inspire încredere în o nouă jumătate de an sclipitoare nu atât cu raze de soare cât cu cizme-mănuşă până peste genunchi şi clutch-uri graţioase din mătase.

Mai mult aici.


Articole asemanatoare
Nicole Kidman va mai avea un copil! De ce a luat decizia de a deveni mamă a treia oară
MAI MULTA CULOARE, MAI MULTA PLACERE
Tu ce planuiesti sa porti toamna aceasta sub palton? Matase, sugereaza ERMANNO SCERVINO
Preview: Tendințe în machiaj și produse must-have pentru toamnă-iarnă ’13-’14

Loading...

Comenteaza acest articol

E vremea aprovizionarii de toamna. E vremea pentru JIMMY CHOO!

by   1 min
0