Tabu
Image default
PEOPLE

Ea e femeia care l-a “cumințit” pe actorul Mihai Raiț

Face stand-up comedy, joacă într-un serial foarte urmărit și cânta când nu-l vede nimeni, deși a apărut și la un celebru show de descoperit tineri talentați. Mihai Rait, căci despre el este vorba, s-a însurat în urmă cu ceva timp și a devenit tată însă puțini știu cum arată partenera acestuia.

mihai-rait si sotia
mihai-rait si sotia

Actorul Mihai Rait, care a devenit cunoscut după ce a jucat în seriale că “Vine poliția” și “Las Fierbinți” s-a însurat în urmă cu trei ani cu Ana Maria și în anul 2018, pe 16 august, l-a făcut tătic, dând naștere unui băiețel Alexandru Mihai. Cei doi tocmai sunt într-o vacanță în Spania și au publicat pe rețelele de socializare câteva imagini. Povestea lor de dragoste a început în timpul unui spectacol de umor însă actorul se ferește să vorbească despre soția să. „Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie.

mihai-rait si partenera sa
mihai-rait si partenera sa

Suntem finii lui Bobo,Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole. Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa. Cât despre muzică, nu am mai făcut nimic după concursul de talente. Vedem ce ne rezervă viitorul”, a povestit Mihai Rait Dragomir.

ARTICOLE SIMILARE

SHARON STONE, cea din “Basic Instinct”, a disparut! FOTO

Dan Helciug a prezis pandemia in videoclipul piesei “Da’Vai” lansat anul trecut

Tabu Tabu

Celebrități care îmbracă haine ieftine, dar arată superb în ele

Andreea Damian

Ce replică acidă i-a dat Alex Velea lui Lino Golden de ziua lui

Tabu Tabu

Gina Pistol, gest uimitor pentru fiica sa. A postat imaginea pe Instagram

Andreea Damian

Cine este Douglas Emhoff, soțul Kamalei Harris și primul „al doilea domn” al SUA

Andreea Damian

Scrie un comentariu