Tabu
Image default
PEOPLE

Ea e femeia care l-a “cumințit” pe actorul Mihai Raiț

Face stand-up comedy, joacă într-un serial foarte urmărit și cânta când nu-l vede nimeni, deși a apărut și la un celebru show de descoperit tineri talentați. Mihai Rait, căci despre el este vorba, s-a însurat în urmă cu ceva timp și a devenit tată însă puțini știu cum arată partenera acestuia.

mihai-rait si sotia
mihai-rait si sotia

Actorul Mihai Rait, care a devenit cunoscut după ce a jucat în seriale că “Vine poliția” și “Las Fierbinți” s-a însurat în urmă cu trei ani cu Ana Maria și în anul 2018, pe 16 august, l-a făcut tătic, dând naștere unui băiețel Alexandru Mihai. Cei doi tocmai sunt într-o vacanță în Spania și au publicat pe rețelele de socializare câteva imagini. Povestea lor de dragoste a început în timpul unui spectacol de umor însă actorul se ferește să vorbească despre soția să. „Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie.

mihai-rait si partenera sa
mihai-rait si partenera sa

Suntem finii lui Bobo,Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole. Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa. Cât despre muzică, nu am mai făcut nimic după concursul de talente. Vedem ce ne rezervă viitorul”, a povestit Mihai Rait Dragomir.

ARTICOLE SIMILARE

Serena Williams, decizia importantă pe care a luat-o din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere solista Andreea Bălan

Tabu Tabu

Delia și Smiley au ajuns în topurile intenaționale

Tabu Tabu

Katy Perry a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Damian

Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale

realitatea

BroMania va fi nașul fiului lui Lucian, fostul iubit al Innei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu