Home > Lifestyle > Ea e sosia Biancai! Cristea a gasit-o pe Facebook si i-a trimis mesaje erotice

Ea e sosia Biancai! Cristea a gasit-o pe Facebook si i-a trimis mesaje erotice

În platoul unei emisiuni de la Kanal D a fost invitată sosia Biancăi Drăguşanu, o roşcată pe nume Ela. Şi asemănările nu sunt doar fizice. Ela a fost bombardată cu mesaje erotice de fostul iubit al Biancăi, nimeni altul decât Adrian Cristea.

“M-a abordat la sfârşitul lunii septembrie, într-un mod penibil, cu nişte întrebări jignitoare. Mi-a scris pe Facebook, veşnica vrăjeală. L-am întrebat dacă e el, ca să mă conving, şi mi-a spus că pot să-mi dau seama că e el pentru că are foarte multe poze cu fetiţa lui acolo”, a povestit Ela.

“Mi-a făcut propuneri intime din prima. Mi-a zis că semăn foarte mult cu Bianca. Mi-a făcut propuneri intime care au întrecut măsura. A vrut să ştie cu cine am mai fost, ca să nu păţească cum s-a întâmplat cu Bianca. Mi-a zis că s-a trezit că jumătate din prietenii lui s-au culcat şi cu ea… Ca bărbat îmi place, dar caracterul e jalnic. M-au deranjat întrebările intime, mult prea directe… L-am invitat într-un club, dar nu a vrut să vină”, a adăugat copia fidelă a Biancăi Drăguşanu.

“Biancăi îi zicea Bia. Mi-a zis că semăn cu ea şi ăsta e motivul pentru care vrea să aibă o relaţie cu mine. Mi-a zis că nu mai vrea o relaţie cu ea, că l-a dezamăgit… Prin 6 decembrie a fost ultima noastră conversaţie. Pozele pe care le cerea de la mine erau cu conotaţie sexuală de-a dreptul. I-am trimis poze nud. Şi el mi-a trimis poze nud”, a mai spus Ela.

“Victor Slav e pe genul meu. Nu se compară cu Adrian Cristea”, a încheiat ea.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Ea e sosia Biancai! Cristea a gasit-o pe Facebook si i-a trimis mesaje erotice

by   1 min
0