Home > Lifestyle > Ea este romanca pentru care Printul Charles vine mereu in tara noastra!

Ea este romanca pentru care Printul Charles vine mereu in tara noastra!

Printul Charles (65 de ani) vine des in tara noastra si datorita relatiei apropiate pe care o are cu Caroline Fernolend (50 de ani), o romanca de origine saseasca.

Caroline Fernolend coordoneaza, in cadrul fundatiei “Mihai Eminescu Trust”, un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate din Transilvania. Printul Charles, fiul reginei Angliei, este patronul spiritual al fundatiei infiintate in anul 2000, venind aproape in fiecare an in Romania.

caroline 2

De fiecare data, Charles a sosit fara sotia sa, Camilla Parker Bowles, cu care s-a casatorit in 2005. Conform wowbiz.ro, el este intampinat mereu de Caroline, ce il insoteste in vizitele pe care acesta le efectueaza prin satele transilvane. Printul Charles, care a primit o casa in Viscri, satul Carolinei, se simte bine in compania romancei, cu care are o relatie speciala, aceasta fiind persoana cu care comunica cel mai mult pe timpul sederii sale in tara noastra. Ceea ce Printul Charles a apreciat din primul moment la Caroline, pe care o cunoaste de aproape 15 ani, este implicarea ei totala si entuziasta in salvarea patrimoniului cultural si arhitectural al Transilvaniei, o zona istorica pentru care mostenitorul coroanei a facut o adevarata pasiune!

caroline 3

Articole asemanatoare
prințul charles
Prințul Charles, relație secretă cu sora Prințesei Diana. Motivul neașteptat al despărțirii lor
Sex, minciuni și înregistrări audio: adevăruri murdare despre familia regală britanică
prințul William
Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles
meghan markle
Prințul Charles i-a găsit o poreclă bizară lui Meghan Markle

Loading...

Comenteaza acest articol

Ea este romanca pentru care Printul Charles vine mereu in tara noastra!

by   1 min
0