Home > Agenda > Echipa de Aur a Rusiei – program olimpic exceptional la Bucuresti

Echipa de Aur a Rusiei – program olimpic exceptional la Bucuresti

Echipa de Aur a Rusiei, reprezentata de cunoscutele perechi Tatiana Volosozhar – Maxim Trankov, Ksenia Stolbova – Fedor Klimov si Elena Ilinykh – Nikita Katsalapov, va sosi in premiera la Bucuresti cu un show impresionant de patinaj artistic ce va include programe medaliate cu aur la editia Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci si momente artistice emotionante, in semn de prietenie si sustinere fata de Evgeni Plushenko.

In urma unei interventii chirurgicale efectuate la coloana la inceputul acestei saptamani, medicii au hotarat ca perioada de repaos si recuperare a patinatorului rus sa fie mai lunga decat cea estimata initial pentru aceasta procedura, Plushenko fiind astfel nevoit sa isi anuleze prezenta in turneul programat pentru aceasta primavara.

Alaturandu-se unei impresionante liste de campioni olimpici, mondiali si europeni, la Bucuresti vor sosi trei dintre cele mai premiate, cunoscute si indragite perechi ale patinajului artistic si dansului pe gheata, parte a Echipei de Aur a Rusiei din acest an. Tatiana Volosozhar – Maxim Trankov formeaza una dintre cele mai de succes perechi ale patinajului artistic contemporan. Sportivii sunt marii castigatori ai Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci din acest an, obtinand doua medalii de aur la proba pe echipe si la cea pe perechi.

Ksenia Stolbova si Fedor Klimov formeaza incepand cu anul 2009 una dintre perechile celebre ale patinajului artistic rusesc. Cei doi parteneri sunt castigatorii medaliei de aur la proba pe echipe la Jocurile Olimpice din acest an, a medaliei de argint la proba de perechi a competitiei, campionii nationali en-titre ai Rusiei si de doua ori medaliatii in cadrul campionatelor europene.

Distributia Kings On Ice este intregita de Elena Ilinykh – Nikita Katsalapov, una dintre cele mai iubite perechi de dans pe gheata. Ritmurile de slow foxtrot, quickstep si balet i-au adus aproape in anul 2005 cand s-au cunoscut si au decis sa porneasca pe drumul performantei sportive.

Echipa de Aur a Rusiei se alatura in cadrul Galei Olimpice Kings On Ice din 5 aprilie, completand astfel distributia spectacolului formata din cunoscuti campioni olimpici si mondiali printre care Irina Slutskaya, cea mai premiata patinatoare din istoria Rusiei, Stéphane Lambiel, Brian Joubert, Tomáš Verner sau perechea Fiona Zaldua – Dmitry Sukhanov.

Organizat de Amphitrion, biletele pentru Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

 

Articole asemanatoare
KINGS ON ICE! Ultimele bilete!
Evgeni Plushenko se reintoarce in competitiile de patinaj artistic!

Comenteaza acest articol

Echipa de Aur a Rusiei – program olimpic exceptional la Bucuresti

by   1 min
0