Tabu
Image default
lifestyle

Echipa Tabu, câștigătoare la Star Battle

La clubul Fiat 500 Cabaret, joi seara, 31 iulie, s-a desfășurat ce-a de-a treia ediție Star Battle.

Pe parcursul a 30 de minute, echipele Viva și Tabu au trebuit să ofere o nouă identitate mașinilor Fiat.

Echipele formate din Miruna Micșan și Cristina Crăciun (Viva), respectiv Robert Rațiu și Roxana Hodea (Tabu) au încercat fiecare să creeze un spațiu special în mașinuțele chic.

Ambele echipe au avut idei originale, însă cu toate acestea, echipa Tabu a fost desemnată câștigătoare, fiind premiată cu un weekend la Milano.

Viva a venit cu o idee disco, lipind pe mașină multe stele, așezând un glob de discotecă, iar doi dansatori au întreținut atmosfera disco cu mișcări originale de dans.

Echipa Tabu a venit cu o idee "italian eco" în care au fost folosite ghivecele cu flori, perdeluțele în carouri, toate acestea definitivându-se într-un picnic pe capotă cu coșuleț și pahare martini și mandolină.

Printre invitații care și-au susținut echipa preferată s-au numărat Alexandru Abagiu, Malvina Cervenschi, Cristina Cioran, DJ Wanda și designerul Stephen Pelger.

Astăzi, 8 august, va avea loc ultima ediție Star Battle: cuplul Cristi Brancu și Oana Turcu vor concura cu editorii de fashion Ana Amelia Nechita (Beau Monde) și Catalin Enache (Tabu).

ARTICOLE SIMILARE

“Like New Designers by Perwoll”, la a doua ediţie

Luiza Zan, Jazzista rebelă

realitatea

“Sex de adio cu nevasta”! Egiptenii vor putea face sex – LEGAL – cu sotia moarta!

Noaptea Muzeelor

realitatea

O prezentatoare de stiri din Romania a lesinat in direct, in timpul jurnalului!

Sharon Jones & The Dap-Kings – This Land is Your Land

realitatea

Scrie un comentariu