Tabu
Image default
lifestyle

Echipa Tabu, câștigătoare la Star Battle

La clubul Fiat 500 Cabaret, joi seara, 31 iulie, s-a desfășurat ce-a de-a treia ediție Star Battle.

Pe parcursul a 30 de minute, echipele Viva și Tabu au trebuit să ofere o nouă identitate mașinilor Fiat.

Echipele formate din Miruna Micșan și Cristina Crăciun (Viva), respectiv Robert Rațiu și Roxana Hodea (Tabu) au încercat fiecare să creeze un spațiu special în mașinuțele chic.

Ambele echipe au avut idei originale, însă cu toate acestea, echipa Tabu a fost desemnată câștigătoare, fiind premiată cu un weekend la Milano.

Viva a venit cu o idee disco, lipind pe mașină multe stele, așezând un glob de discotecă, iar doi dansatori au întreținut atmosfera disco cu mișcări originale de dans.

Echipa Tabu a venit cu o idee "italian eco" în care au fost folosite ghivecele cu flori, perdeluțele în carouri, toate acestea definitivându-se într-un picnic pe capotă cu coșuleț și pahare martini și mandolină.

Printre invitații care și-au susținut echipa preferată s-au numărat Alexandru Abagiu, Malvina Cervenschi, Cristina Cioran, DJ Wanda și designerul Stephen Pelger.

Astăzi, 8 august, va avea loc ultima ediție Star Battle: cuplul Cristi Brancu și Oana Turcu vor concura cu editorii de fashion Ana Amelia Nechita (Beau Monde) și Catalin Enache (Tabu).

ARTICOLE SIMILARE

TIFF pe scurt / Vremea e proasta iar penisul o metafora

realitatea

Britney Spears și Justin Timberlake, din nou împreună

realitatea

Un secret pastrat 22 de ani. S-a descoperit mormantul lui Freddie Mercury

Robbie Williams îşi caută fanii

realitatea

Teroarea lesbiană a lui Natalie Portman

realitatea

Gypset, ultimul stil de viață

realitatea

Scrie un comentariu