Tabu
Image default
CULTURELIFESTYLESlider

Echipa Trump încearcă să „modernizeze” parcurile naționale, cu internet nelimitat și livrări Amazon

Parcurile sunt una dintre numeroasele resurse guvernamentale pe care Trump a căutat să le privatizeze alături de serviciul poștal american, aeroporturi și autostrăzi.

O echipă de consilieri ai administrației Trump – formată în mare parte din oameni aleși de acesta din industria privată – solicită „modernizarea” campingurilor din parcurile naționale, cu multe camioane alimentare (foodtruck), wifi și chiar livrări de pe site-ul Amazon.

„Recomandările noastre ar permite oamenilor să poată opta pentru costuri suplimentare dacă doresc, de exemplu, livrări Amazon într-un anumit camping”, a declarat pentru Los Angeles Times, Derrick Crandall, vicepreședinte al Comitetului consultativ de agrement Made in America Outdoor. „Vrem să-i lăsăm pe americani să ia propriile decizii pe piață.” Comitetul și-a publicat recomandările într-o scrisoare adresată Departamentului de Interne, luna trecută. Câmpiile din parcurile naționale sunt doar unele dintre numeroasele resurse guvernamentale pe care Trump a tot încercat să le privatizeze. Adică… vorbim de flori de câmp, de cer și de aer, resurse naturale care ar trebui să aparțină tuturor și pe care cineva chiar s-a gândit să le privatizeze.

Casa Albă dorește să reducă cheltuielile cu Serviciul Parcului National cu 15%, sau 481 milioane dolari, chiar dacă asta este doar o picătură din suma de care ar avea Serviciul nevoie la cei peste 11 miliarde de dolari pe care-I cheltuie în prezent.

Crandall, tipul care este consilier pentru Asociația National Park Hospitality, reprezintă sectorul privat care oferă produse alimentare, retail și alte servicii în parcuri. Alți membri ai comisiei includ executivi din Aramark și Delaware North, care au ambii contracte pentru a opera concesiuni în parcurile naționale, potrivit Washington Post, precum și fondatorul Bass Pro Shops și directorii de decizie ai Choice Hotels International și Kampgrounds din America.

Comitetul a afirmat că există „un consens larg” că sistemul de terenuri operate de angajații federali are „infrastructura de vizitatori inadecvată și învechită” și are nevoie de mai multe finanțări.

„Capacitatea generală nu a ținut pasul cu creșterea și schimbările cererii de camping, iar infrastructura care există, cu puține excepții, nu îndeplinește așteptările pieței de camping contemporane”, a spus grupul de vulturi puși pe prăduială, numind campingurile naționale americane un „activ slab”.

„Rata de ocupare în multe locuri de camping ar putea crește odată cu serviciile suplimentare, de la wifi la utilități, închirieri de echipamente și magazine cu echipamente de tabără, produse alimentare și site-uri extinse de familie și ar stimula în mod substanțial veniturile nete ale agenției, mai ales atunci când costurile operaționale sunt transferate către sectorul privat și parteneri”, a adăugat comisia. Comitetul ar interzice, de asemenea, persoanelor în vârstă să utilizeze reduceri de 50% pe campinguri în „perioade de vârf”, cum ar fi 4 iulie. Purtătoarea de cuvânt a Serviciului Parcului Național, Stephanie Loeb, a declarat că încă „nu a fost luată nicio măsură în ceea ce privește recomandările comitetului și, odată ce raportul va fi revizuit complet, vom răspunde după caz”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Diadema preferată a prinţesei Diana, purtată pentru prima dată după 25 de ani

Andreea Damian

Samsung, scuze după ce a scos un vibrator inteligent de pe afișaj la un eveniment destinat femeilor

realitatea

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți. S-a aflat, în sfârșit, sexul copilului

Andreea Damian

De ce suntem mereu in intarzire?

realitatea

O actriţă de telenovele, UCISĂ cu sânge rece! Fiica de 5 ani a supravieţuit atacului

Spice Girls vinde tricouri confecționate de muncitoare la limita sclaviei în scopuri umanitare

Andreea Damian

Scrie un comentariu