Tabu
Image default
CULTURE

Echipajul Raul Olesch şi Denisa Nechita revine in forta!

 Raliul Aradului, care se desfasora in acest sfarsit de saptamana, aduce schimbari radicale pentru echipajul debutant format din Raul Olesch si Denisa Nechita.

Echipajul format din cei doi se pot bucura de un nou partener de renume internaţional. Astfel,  Raul şi Denisa se  mândresc că reprezintă brandul UNIOR-TEPID SRL,  unic importator al unui număr de 30 de programe profesionale de mână.

Raul si cu Denisa isi doresc sa materializeze acest atu al brandului si in rezultatele de pe probele speciale in cadrul ultimelor etape ramase din acest sezon competitional.

 Raul Olesch: „Rezultate pe urmele Unior”
Raul Olesch: „Noul parteneriat cu firma Unior-Tepid ne ridica foarte mult moralul pentru a doua jumtate a sezonului. Am avut o prima parte de sezon destul de dificila, cu multe peripetii si probleme. Din pacate, am lipsit de la Raliul Sibiului, datorita accidentarii suferite la mana dreapta, dar acum sunt aproape refacut si abia astept sa iau startul la Raliul Aradului. Producatorul de scule profesionale Unior este lider pe piata europeana, iar noi ne propunem sa obtinem aceleasi rezultate si pe probele speciale. In continuare, avem acelasi target de a castiga categoria Debutanti din cadru Cupei Dacia, dar si sa terminam pe un loc pe podium la categoria de Debutanti din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Doresc sa multumesc cu aceasta ocazia firmei Unior-Tepid pentru increderea acordata si ne dorim o colaborare care sa aduca multe rezultate excelente ambelor parti”.

Denisa Nechita promite cat mai multe prezente pe podium!
Denisa Nechita: „Compania Unior-Tepid este un sponsor inedit pentru noi, dar, totodata, benefic, avand in vedere legatura dintre acest sport si domeniul de activitate al firmei. Vom incerca sa promovam cat mai eficient produsele Unior, iar promisiunea noastra de a a avea cat mai multe prezente pe podium sta marturie in acest sens. Cu toate ca domeniul de activitate al noului nostru sponsor nu este dedicat femeilor, voi incerca sa captez atentia intr-un mod placut asupra iubitorilor de raliu”.

 Echipajul Raul Olesch / Denisa Nechita se afla in acest moment pe locul 1 in clasamentul Cupei Dacia “Debutanti” , si pe locul 4 in clasamentul categoriei de “Debutanti” din Campionatul National de Raliuri.

ARTICOLE SIMILARE

Filipine ⎪ Cu gondola la film

Ciocîrlan

CHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine

Andreea Damian

Ștampila anti-pipăială din Japonia le permite victimelor să-și marcheze agresorii

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Beyonce a ajutat Muzeul Luvru să bată recordul cu peste 10 mil. de vizitatori anul trecut

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 21-23 octombrie

realitatea

Scrie un comentariu