Tabu
Image default
lifestyle

Ecologie personală

INTOLERABIL
Intrarea în UE e cu siguranță o filă de istorie pentru minunata țară în care trăim. Bineînțeles că unii discută încă avantajele/dezavantajele acestui pas, iar leafa care-ți intră pe card în fiecare lună trebuie schimbată în continuare atunci când vizitezi Parisul. În același timp te întrebi ce înseamnă totul pentru mentalitatea românilor care pot străbate acum fără viză Europa-n lung și lat. Da, unii s-au mai destins, dar altora nu li s-a întâmplat nimic nou.

Televiziunea a trebuit să-și schimbe și ea strategiile. Azi 50% din materialul difuzat trebuie să fie exclusiv european/românesc și să prezinte chestiuni actuale. Apar astfel mai multe roluri gay în producțiile autohtone, mai multe dezbateri pe tema minorităților. Talk-showurile au din ce în ce mai mulți invitați cu perucă și implanturi de silicon pentru că circul face rating, nu-i așa?

Printre toate astea există un post tv național cu o emisiune interactivă la miezul noptii și un duhovnic. Că doar suntem o țară creștină și religia e motivul invocat care câștigă tot timpul aici. Așa că într-o noapte, duhovnicul își pune live problema homosexualității. Åži chiar dacă trăiești în 2009 și te poți deplasa pe stradă ziua în amiaza mare cu ținute cât mai extravagante, trebuie să te simți malefic dacă ești pe invers. Nu, nu doar duhovnicul consideră și susține asta, ci majoritatea celor care-i urmăresc sfaturile moraliste pe micile ecrane. Imediat îți dai seama că e intolerabil ca un post tv național să promoveze discriminarea față de homosexuali atât de voios, mai ales după marele pas din 2007. Plus că până la urmă Biserica ar trebui să fie ultima instituție care să judece și să arate cu degetul. Cel puțin după Noul Testament.

TOLERABIL SAU NU
Continuăm cu televiziunea, dar plecăm din domeniul privat în cel particular. Åži ne întâlnim cu cel care a făcut pe bune caiera în domeniu folosindu-se de cele mai dubioase cazuri, săpând cât mai adânc în ele. Are părul cărunt și un zambet inert. Åžtiți la cine mă refer, nu? Aici, într-o seară, se întâlnesc un cuplu de homosexuali, un preot și inepuizabila Naomi. Unul dintre membrii cuplului are calități artistice care trebuie arătate live spre supliciul telespectatorilor. Curajul și dorința de afirmare devin puterile supereroului.

Ce nu pot înțelege e lipsa de toleranță a lui Naomi, binecunoscutul personaj transexual și melodios. Aceasta îl critică cu râvna pe artistul cuplului. Uman, ai putea înțelege senzația că cineva te trage în jos, iar tu trebuie să te revolți, dar mai uman de atât e acțiunea de a încerca să înțelegi și să accepți oamenii din jurul tău. Mai ales când au background asemănător.

DE REÅ¢INUT
Există oameni care au hotărât să ducă o viață cât mai sănătoasă, s-au retras din marele oraș, au devenit total ecologici, renunțând și la poluarea media. Åži poate sunt mai fericiți. Pentru restul e bine de știut că atunci când îți părăsești domiciliul pentru câteva ore sau pentru o perioadă de timp, e indicat să scoți din priză întreaga aparatură electronică. Televizorul fiind inclus.

ARTICOLE SIMILARE

America in stare de soc! MAMA lui Obama a pozat goala in reviste de barbati!!! Galerie FOTO si VIDEO

Halle Berry, însărcinată cu cel de-al doilea copil

realitatea

TOP 10 cele mai cunoscute femei-asasin din istorie

realitatea

Twitter, cauza despărțirii lui Jennifer Aniston de John Mayer

realitatea

Madonna a câștigat 110 milioane de dolari într-un an

realitatea

3 factori de luat în considerare la achiziționarea unui nou uscător de rufe

Tabu Tabu

Scrie un comentariu