Tabu
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

Ed Sheeran

Ed Sheeran este cel mai popular artist printre copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, potrivit unei noi cercetări privind muzica și bunăstarea.

Sondajul, efectuat pe un total de 1.001 de copii, a fost publicat de Youth Music, o organizație caritabilă care investește în proiecte muzicale pentru tineri. 4 din 10 copii se simt bine când ascultă muzică, în timp ce 85% din cei chestionați afirmă că muzica îi face să se simtă mai fericiți.

„Tinerii se folosesc de muzică pentru a atrage, muzica reprezintă un mesanism de obținere a unei bunăstări personale. Ei fac asta într-un mod creativ, strategic și deseori independent”, a declarat pentru BBC, Matt Griffiths, reprezentant al Youth Music.

Rezultatele studiului The Sound Of The Next Generation mai arată că muzica este pasiunea preferată a multor tineri, fiind urmată de sport, teatru și dans. Iar adolescenții sunt mai degrabă preocupați să facă muzică decât s-o asculte.

Ed Sheeran nu este însă singurul artist aflat în topul preferințelor muzicale în rândul tinerilor. Muzica celor de la Little Mix și Stormzy este de asemenea foarte apreciată.

Artistul britanic va susține un spectacol în această vară la București. Concertul Ed Sheeran face parte din turneul de promovare al albumului „Divide“, ce se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi UK. Printre cele mai cunoscute piese ale lui Ed Sheeran sunt: „Perfect”, „Shape of You”, „Thinking Out Loud”,  „Happier“ sau „I see fire”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Revenirea modei anilor 80 readuce chica tunsă în scări în moda tunsorilor lui 2019

Dora Constantinovici

Primul avion electric a fost testat cu succes în Canada

Andreea Damian

Românii sunt cei mai săraci angajaţi din UE, muncim mult şi degeaba

Dora Constantinovici

Sfaturi pentru pregatirea carnii de MIEL

realitatea

Digital Pot – planta care se conectează la calculator

realitatea

Mesaje de Valentine’s Day. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu