Home > Lifestyle > Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

Ed Sheeran

Ed Sheeran este cel mai popular artist printre copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, potrivit unei noi cercetări privind muzica și bunăstarea.

Sondajul, efectuat pe un total de 1.001 de copii, a fost publicat de Youth Music, o organizație caritabilă care investește în proiecte muzicale pentru tineri. 4 din 10 copii se simt bine când ascultă muzică, în timp ce 85% din cei chestionați afirmă că muzica îi face să se simtă mai fericiți.

„Tinerii se folosesc de muzică pentru a atrage, muzica reprezintă un mesanism de obținere a unei bunăstări personale. Ei fac asta într-un mod creativ, strategic și deseori independent”, a declarat pentru BBC, Matt Griffiths, reprezentant al Youth Music.

Rezultatele studiului The Sound Of The Next Generation mai arată că muzica este pasiunea preferată a multor tineri, fiind urmată de sport, teatru și dans. Iar adolescenții sunt mai degrabă preocupați să facă muzică decât s-o asculte.

Ed Sheeran nu este însă singurul artist aflat în topul preferințelor muzicale în rândul tinerilor. Muzica celor de la Little Mix și Stormzy este de asemenea foarte apreciată.

Artistul britanic va susține un spectacol în această vară la București. Concertul Ed Sheeran face parte din turneul de promovare al albumului „Divide“, ce se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi UK. Printre cele mai cunoscute piese ale lui Ed Sheeran sunt: „Perfect”, „Shape of You”, „Thinking Out Loud”,  „Happier“ sau „I see fire”.

 

Articole asemanatoare
Ed Sheeran
Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic
Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită
Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90
Nick Cave despre despărțirea de Harvey: „Am fost atât de surprins că aproape că mi-am scăpat seringa”

Comenteaza acest articol

Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

by Andreea Damian   1 min
0