Home > Lifestyle > Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

Ed Sheeran

Ed Sheeran este cel mai popular artist printre copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, potrivit unei noi cercetări privind muzica și bunăstarea.

Sondajul, efectuat pe un total de 1.001 de copii, a fost publicat de Youth Music, o organizație caritabilă care investește în proiecte muzicale pentru tineri. 4 din 10 copii se simt bine când ascultă muzică, în timp ce 85% din cei chestionați afirmă că muzica îi face să se simtă mai fericiți.

„Tinerii se folosesc de muzică pentru a atrage, muzica reprezintă un mesanism de obținere a unei bunăstări personale. Ei fac asta într-un mod creativ, strategic și deseori independent”, a declarat pentru BBC, Matt Griffiths, reprezentant al Youth Music.

Rezultatele studiului The Sound Of The Next Generation mai arată că muzica este pasiunea preferată a multor tineri, fiind urmată de sport, teatru și dans. Iar adolescenții sunt mai degrabă preocupați să facă muzică decât s-o asculte.

Ed Sheeran nu este însă singurul artist aflat în topul preferințelor muzicale în rândul tinerilor. Muzica celor de la Little Mix și Stormzy este de asemenea foarte apreciată.

Artistul britanic va susține un spectacol în această vară la București. Concertul Ed Sheeran face parte din turneul de promovare al albumului „Divide“, ce se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi UK. Printre cele mai cunoscute piese ale lui Ed Sheeran sunt: „Perfect”, „Shape of You”, „Thinking Out Loud”,  „Happier“ sau „I see fire”.

 

Articole asemanatoare
Ed sheeran
Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial
melodia
Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament
Ed Sheeran
Moscoviții i-au ridicat statuie lui Ed Sheeran
Ed sheeran
Detaliul surprinzător pe care Ed Sheeran l-a ascuns până acum

Comenteaza acest articol

Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

by Andreea Damian   1 min
0