Home > Agenda > Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial

Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial

Ed sheeran

Ed Sheeran a avut turneul cu cele mai mari încasări din istorie, stabilind astfel un nou record mondial. Recordul anterior a fost deținut de formația britanică U2, cu 735,4 milioane de dolari generate de turneul din 2011 potrivit BBC. „Multumesc mult fiecăruia dintre voi care ați venit la un concert. Au mai rămas 12 spectacole”, a scris Ed Sheeran pe Instagram.

Divide Tour va fi oficial cel mai mare, va fi turneul cu cei mai mulți spectatori și cu cele mai mari încasări. Turneul a debutat pe 16 martie 2017 şi este programat să se încheie pe 26 august, când artistul britanic va susține un concert în orașul său natal, Ipswich.

Divide Tour, care a generat 736,7 milioane de dolari de la debutul până în prezent, a inclus şi un concert susţinut de Ed Sheeran în Bucureşti, pe 3 iulie. Până la finalul turneului, Sheeran va fi 893 de zile pe drumuri, comparativ cu cele 760 de zile ale trupei U2. Potrivit publicației Pollstar, Divide Tour are 255 de concerte, față de cele 100 ale 360° Tour (U2) din 2011.

Sheeran i-a depășit, de asemenea, pe Bono și pe colegii săi de trupă şi la capitolul audiență, înregistrând un record de 7,3 milioane de spectatori. Secretul acestuia record a constat în faptul că prețul mediu al unui bilet la un concert susținut de Ed Sheeran este de 34,54 de euro, comparativ cu 66,09 de euro.

Managerul lui Ed Sheeran, Stuart Camp, a spus că realizarea lui este „cu adevărat incredibilă”.

Cântărețul în vârstă de 28 de ani și-a lansat recent un nou album, „No.6 Collaborations Project”, care conţine colaborări cu Justin Bieber, Bruno Mars şi Eminem. Sheeran deține patru premii Grammy.

 

Articole asemanatoare
Ed Sheeran
Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic
ed sheeran
Ed Sheeran a făcut anunțul care i-a întristat pe fani
Ed Sheeran
Moscoviții i-au ridicat statuie lui Ed Sheeran
Ed sheeran
Detaliul surprinzător pe care Ed Sheeran l-a ascuns până acum

Comenteaza acest articol

Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial

by Andreea Damian   1 min
0