Tabu
BEAUTY

Editia a II-a Top Beauty Trade Show

Evenimentul se adreseaza in mod special comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania dar si consumatorilor de produse cosmetice profesionale.

Top Beauty Trade Show ofera participantilor, timp de 4 zile, evenimente specializate pe 5 sectiuni principale:

– Lansari de produse si tehnologii noi, dar si prezentari ale ultimelor trenduri in frumusete sustinute de invitati internationali.

– Concursuri pentru profesionisti.

– Expozitie cu vanzare (de peste 1000mp).

– Oferte speciale cu reduceri de pana la 80%.

– In premiera, serviciul Beauty Concierge oferit de o echipa alcatuita din specialisti in domenii diferite, precum haircare & style, skin care, nail & make-up, aparatura cosmetica de inalta performanta.

– In plus, anul acesta, Top Beauty Trade Show dedica ziua de 4 Octombrie, in premiera la un trade show de cosmetica profesionala, consumatorilor de frumusete prin patru ateliere speciale, sustinute de nume renumite in domenii precum:

Make-up: Tehnici de aplicare a genelor pentru acasa si secretele unei priviri seducatoare cu MIRELA VESCAN, Art Director Make-up
Hair Style: Tips & Tricks pentru o coafura perfecta de sarbatori cu George Popescu castigatorul concursului “Cel mai bun hairstilist din Romania – 2015”
Skin Care: Solutii pentru rezultate rapide si recomandari pentru ingrijirea de acasa cu Lili Olteanu – Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita, Fashion and Beauty Blogger.
Lifestyle:Tips & Tricks pentru ca sanatatea ta sa devina un stil de viata cu Florentina Opris, Ambasador al vietii sanatoase, al sportului si alimentatiei corecte.

Top Beauty Trade Show este evenimentul anual la care orice profesionist sau amator, iubitor si consumator de servicii si produse profesionale de frumusete este invitat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Make Up For Ever a scos o linie de cosmetice dedicată Moulin Rouge

realitatea

Angelina Jolie, adepta unui machiaj natural. Ritual de beauty în 5 minute

Andreea Damian

Tendintele in machiaj toamna/iarna 2015

realitatea

Evoluție spectaculoasă! Cum s-a transformat Ariana Grande dintr-o copilă dulce în noua Whitney Houston

Andreea Damian

Cea mai periculoasă modă a verii: arsuri solare pe piele sub formă de desene artistice

Andreea Damian

Aparitia lui Sore pe covorul rosu! Cosurile i-au distrus tenul

Scrie un comentariu