Home > Lifestyle > El a castigat Vocea Romaniei si 100.000 de euro!

El a castigat Vocea Romaniei si 100.000 de euro!

Editia a treia a emisiunii-concurs Vocea Romaniei a fost si cea mai incinsa de pana acum, Mihai Chitu, elevul lui Horia Brenciu, castigand finala la o diferenta de 0,78% din voturi.

Mihai Chitu a avut o evolutie constanta de-a lungul intregii competitii, iar in finala a facut senzatie gratie duetului avut cu legendara Corina Chiriac, dar si gratie tacticii alese de antrenorul sau, Horia Brenciu, ambii artisti abordand finala cu o freza similara.

Chitu a fost votat, in cele din urma, de 37,34% dintre telespectatori, artistul depasind-o la mustata la Sanziana Nicolae, pariul lui Marius Moga pentru finala, care a obtinut doar 36,56% din voturi.

Podiumul a fost completat de Adrian Nour, elevul lui Smiley, in timp ce Marius Marin, “Gerard Butler de Romania” si pariul Loredanei pentru finala, a prins doar locul al patrulea.

Mihai Chitu s-a bucurat la maxim de trofeul cucerit, de premiul de 100.000 de euro si nu a uitat sa precizeze ca si-a incercat norocul si la primele doua editii, la care a fost eliminat inca de la preselectii, dar a continuat sa spere in steaua lui de artist.

Este a doua oara in trei editii cand pariul lui Horia Brenciu pentru finala ajunge sa castige si trofeul pus in joc.

Articole asemanatoare
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei
David Bisbal vine la Vocea Romaniei
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
Deznodamant trist la Vocea Romaniei: Ivana Farc / Totul despre relatia ei cu Tudor Chirila

Loading...

Comenteaza acest articol

El a castigat Vocea Romaniei si 100.000 de euro!

by   1 min
0