Home > Sex-Relatii > El nu are chef de sex… De ce oare?

El nu are chef de sex… De ce oare?

Viata sexuala a unui cuplu poate ajunge la un moment dat in impas, atunci cand el nu are chef de sex si tu nu intelegi de ce.  Poate fi o situatie trecatoare sau una care sa dureze foarte mult, depinde doar de rezolvarile pe care le gasiti impreuna. 

Iata care sunt cele mai frecvente explicatii si ganduri pe care o femeie aflata in aceasta situatie le are.

El-nu-are-chef-de-sex-De-ce-oare11. Este vina mea! 
“Am demonstrat foarte putin interes pentru sex, nu am facut nimic pentru a tine pasul cu moda, cu schimbarile, cu viata sexuala, m-am rusinat de fanteziile lui sexuale si acum tot ce pot face este sa-mi atribui toata vina pentru ce se intampla intre noi.”

Sfatul nostru : Lamentarea nu ajuta! Nu este niciodata prea tarziu pentru shopping… Cumpara-ti cea mai sexi lenjerie in care te simti apetisanta, prepara-i o cina romantica si ofera-i mici surprize. Fii altfel, fii asa cum el nu te cunoaste. Daca lucrurile nu se schimba nici in cazul acesta… atunci este momentul sa aveti o discutie serioasa!

2. Cu siguranta exista o alta femeie in viata lui! 
“Nu vad alte explicatii, viata sexuala era buna… ca in orice relatie, cu urcusuri si coborasuri, dar el a inceput sa iasa din casa la ore tarzii, lucru pe care inainte nu-l facea… Ma priveste din ce in ce mai putin si sunt mai mult decat sigura ca exista o alta femeie in viata lui.”

Sfatul nostru : Incearca sa vorbesti cu o prietena in care ai incredere. Poate o sa aiba alta parere. Esti geloasa si gelozia iti cam tulbura gandirea. Oricum, comunicarea este cheia problemei de cele mai multe ori. Nu uita ca, daca banuielile tale sunt adevarate, este bine sa afli acest lucru cat mai curand posibil.

3. Din cauza serviciului… 
” Munceste mult, la birou are foarte multe responsabilitati si acest lucru dauneaza vietii sexuale.”

Sfatul nostru : Recomandam comunicarea drept prim pas in rezolvarea problemelor. Gaseste momentul potrivit pentru a discuta cu el si nu uita ca nu trebuie sa-l acuzi de nimic. Fii calma si ferma. Incearca impreuna cu el sa gasiti putin timp pentru voi. Organizeaza un weekend surpriza.”Uita” acasa telefoanele de serviciu, laptopul si orice obiect care-i aduce aminte de locul de munca.

El-nu-are-chef-de-sex-De-ce-oare24. Este vina internetului! 
“De cand a descoperit sexul virtual parca nu mai are nevoie de altceva. Am incercat sa-i vorbesc, dar neaga si se simte ofensat de acuzele mele. Tehnologia folosita in acest scop dauneaza vietii mele de cuplu.”
Sfatul nostru : Crezi cu adevarat ca este vina internetului? Sau poate sunt si alte cauze care au facut ca pasiunea sa dispara? Incearca sa-i afli motivele, schimba-ti atitudinea, look-ul, orice crezi ca l-ar da pe spate.

5. Imbatraneste! 
” Doarme din ce in ce mai putin si de curand mi-a zis ca doreste sa dormim in paturi separate pentru ca nu reuseste sa se odihneasca bine daca mai este cineva langa el. ( dupa 15 ani de casatorie acum isi da seama de asta??!!)”

Sfatul nostru : Un pat mult mai mare poate sa fie rezolvarea problemei. Daca totusi el doreste sa doarma intr-un pat separat, dar relatia voastra merge ca pe roate, nu este cazul sa dramatizati. Poate intradevar imbatraneste!

Vezi si: 

http://www.tabu.ro/vorbiti-despre-sex-dupa-sex-2/ 

http://www.tabu.ro/gelozia-un-sentiment-distructiv/ 

https://www.tabu.ro/cum-s-nu-ti-lasi-relatia-distrus-de-distant/


Articole asemanatoare
Friendzone. De ce?

Comenteaza acest articol

El nu are chef de sex… De ce oare?

by admin   2 min
0