Tabu
Image default
PEOPLE

Elena Băsescu duce mai departe tradițiile familiei. Ce își învață copiii să facă?

Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, Elena este și ea mămică, la rândul ei și are nenumărate responsabilități. Femeia are trei copii, pe Sofia Anais, Traian Jr. și Anastasia, de care este nedespărțită. Tanara își învață copiii ce e bine și ce nu.

Viața particulară a mezinei familiei Băsescu a fost mereu pe prima pagină a ziarelor și revistelor de scandal. Însă și-a trăit viață așa cum și-a dorit și a fost atât europarlantar cât și model de succes. Anii au trecut și Elena Băsescu (39 de ani) sau Eba cum i se mai spune a devenit mama a trei copiii frumoși cărora le-a dat o educație aleasă.

copilul elenei basescu
copilul elenei basescu

Mai mult, i-a învățat și pe ei cum să se comporte în față camerelor de luat vederi și aparatului de fotografiat. Și asta pentru că i-a făcut și pe ei modele pentru diverse campanii de lansări de haine pentru copilași, Mai mult, zilele trecute, Elena a vrut să respecte tradiția familiei și și-a dus doi dintre copii săi la călărie.

fetita elenei basescu pe ponei
fetita elenei basescu pe ponei

Se știe că mama sa călărește și a fost deseori fotografiată în șa, la fel și tatăl sau. Și Elena a învățat să călărească și a hotărât că este momentul să-și ducă și copiii la călărie. Astfel că Traian și Anastasia au încălecat pe poneii care le-au fost aduși și au făcut careva ture de manej. Copiilor le-a plăcut repriză de călărit și s-au simțit bine, mai ales că era și cald afară. Apoi familia a mers la joacă după care au mers la bunicul Traian Băsescu.

ARTICOLE SIMILARE

Mick Jagger, părăsit de tinerica de 23 de ani pentru un miliardar care îi seamănă leit

Andreea Damian

N-ai să crezi ce face George Burcea în plin divorț de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Lena Headey a respins avansurile sexuale ale lui Weinstein și asta i-a afectat mult cariera

Andreea Damian

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a intrat la facultatea de actorie

Tabu Tabu

Andreea Antonescu ar putea avea probleme și mai grave după apelul la 112

Tabu Tabu

Stevie Wonder va suferi o intervenție medicală majoră

Andreea Damian

Scrie un comentariu