Home > beauty > ELENA de la Mandinga a ramas cu tenul ciuruit de la bube! IMAGINILE groazei!

ELENA de la Mandinga a ramas cu tenul ciuruit de la bube! IMAGINILE groazei!

elena bube 1elena bube 2Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a avut mari batai de cap cu cosurile care i-au acaparat fata. Cantareata a luat un stafilococ cel mai probabil de la machiaj si a facut bube ingrozitoare pe fata.

A umblat la multi medici, a urmat o groaza de tratamente, a facut analize, a incercat retete babesti si tot nu le-a dat de cap bubelor inestetice care o incomodau. Pana la urma, a mers la doctorul Kostas care a gasit solutia. Si pentru ca a urmat multe tratamente care nu-si faceau efectul, dar si pentru ca lumea o arata cu degetul din cauza problemelor cu tenul, Elena era extrem de afectata si a fost la un pas de depresie.

Medicul Kostas a linistit-o si i-a promis ca ii va rezolva problema medicala, doar ca e nevoie de rabdare. Asa, solista a prins incredere in el si iata ca bubele i-au disparut, insa a ramas cu niste gauri imense in obraji, spre disperarea ei.“La un moment dat, bubele mele erau o problema nationala. Oamenii asta stiau despre mine, nu ca sunt un artist. II multumesc doctorului Kostas ca m-a scapat de ele, a avut multa rabdare cu mine, chiar mai multa decat mine, si pe langa faptul ca mi-a tratat problema a fost si un bun psiholog. Am incredere in el ca a reusit sa ma scape de cosuri, am facut tratament, mai fac si in continuare, mai am doua sedinte. Am ramas cu semne, dar sper ca voi scapa si de astea. Medicul mi-a promis ca-mi face fata ca la bebelus”, a spus Elena pentru www.WOWBiz.ro.


Comenteaza acest articol

ELENA de la Mandinga a ramas cu tenul ciuruit de la bube! IMAGINILE groazei!

by   1 min
0