Tabu
Image default
lifestyle

ELENA UDREA a divortat! Stiati cum s-au cunoscut?!?

ELENA UDREA  si sotul ei, afaceristul Dorin Cocos, au divortat in mod amiabil. Politiciana a declarant ca factorul principal a fost stressul generat de presiunea mediatica asupra cuplului. Dupa o casnicie de zece ani. Cei doi au anuntat intr-o declaratie de presa comuna ca au pus capat casniciei “in mod amiabil si in fata notarului”.
“Dupa 10 ani, casatoria noastra a luat sfarsit astazi, 10.06.2013, in mod amiabil si in fata notarului”, au anuntat cei doi. Potrivit textului, cuplul si-a analizat “indelung si profund” relatia si optiunile de viitor, dupa care a decis despartirea.
Mariajul Udrea-Cocos a suferit, spun cei doi, de pe urma lipsei timpului petrecut impreuna.
“Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil”.
Cei doi arata ca merg “pe drumuri separate, dar pastram prietenia si parteneriatul solid construite in ultimii 15 ani, ramanand in cele mai bune relatii”.
In fine, Elena Udrea si Dorin Cocos multumesc familiilor si prietenilor care le-au fost si le sunt alaturi si roaga pe toti cei care ar putea fi interesati de acest subiect sa dea dovada de intelegere si sa le respecte intimitatea.

In interviul TABU luat de Ramona Pop in noiembrie 2011, ELENA UDREA isi amintea cu nostalgie: “Eu eram avocat stagiar cand l-am cunoscut, in vara lui ’97, iar el era prieten si client al maestrului cu care lucram….”.

ARTICOLE SIMILARE

Castigatoarea de la Next Top Model a pozat goala, invelita in tricolor!

Jos textila, că vin facturile!

A fost aleasă Miss America – FOTO

realitatea

Paștele în lume! Cele mai ciudate tradiții de sărbătorile pascale

Andreea Damian

Madonna cea cu brațele vânoase

realitatea

„Avangarda revizitată”, la Cinemateca Eforie

Scrie un comentariu