Tabu
LIFESTYLE What's hot

ELENA UDREA – candidat la presedintie

ELENA UDREA evită un răspuns tranşant atunci când este întrebată despre o candidatură la prezidenţiale, insa colegii săi din nou-înfiinţatul Partid Mişcarea Populară o văd drept un candidat numai bun pentru Cotroceni. În cazul în care planul nu iese, cu siguranţă ar fi bună de şefă de partid şi de premier în tandem cu Emil Boc – preşedinte. Calităţi? ”E o prezenţă foarte energică şi inteligentă pe scena politică românească”, spune deputatul Petre Movilă. “Mă lupt până în pânzele albe pentru ea şi Boc”, se pregăteşte de confruntarea electorală şi colegul său Florin Secară. Deci ar fi o variantă bună pentru prezidenţiale? ”Ziceţi dumneavoastră, dar pe mine să nu mă citaţi cu asta! ”, se eschivează liderul parlamentarilor PMP, Clement Negruţ, fără a se sfii să declare că îi place Udrea şi ca om politic, şi ca femeie.

Mişcarea Populară este o formaţiune nouă, la început de drum, aşa că fiecare membru vrea cu tot înadinsul ca mesajul lui să fie auzit: unificarea drept şi candidat unic la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.  Întrebaţi pe cine ar vedea în cursa pentru Cotroceni, membrii PMP s-au fâstâcit, s-au eschivat, au vorbit despre alegeri interne în partid cu un discurs aproape tras la indigo, dar, până la urmă, au admis că Elena Udrea ar fi un nume potrivit pentru prezidenţiale. In cursa pentru Cotroceni ar mai putea intra, din partea PMP, fostul premier MIHAI RAZVAN UNGUREANU si fostul ministru al justitiei CATALIN PREDOIU.

Prima oara, ELENA UDREA a indus ideea acestei candidaturi in interviul TABU din noiembrie 2011!

ARTICOLE SIMILARE

Au renunţat la mâncare la 11 ani. Cum arată gemenele acum, la 36 de ani!

Cele mai potrivite idei de cadou pentru serbarea de Craciun a copilului tau

realitatea

De ce sa alegi cateva minute de relaxare pe scaunul de masaj si nu masajul la profesionisti?

realitatea

A SLABIT 94 de kilograme ca sa poata face copii

ELENA UDREA ii ameninta pe PONTA si CRIN!

Udrea, ÎNTREBATĂ cum stă cu DRAGOSTEA: “Era o reclamă în anii…”

2 comentarii

gheorgica 9 February 2014 at 13:12

Dupa ce a zapacit PDL si Romania acum trebuie sa agite si pe noul partid cu oameni vechi. Prea a fost linistita miscarea pana acum

Răspunde
MATHE KAROLY 9 February 2014 at 15:41

SA FIE PRESEDINTE DN UDREA,.,IMI PLACE, FELICITARI,.,BRAVO.

Răspunde

Scrie un comentariu