Home > Lifestyle > ELENA UDREA – candidat la presedintie

ELENA UDREA – candidat la presedintie

ELENA UDREA evită un răspuns tranşant atunci când este întrebată despre o candidatură la prezidenţiale, insa colegii săi din nou-înfiinţatul Partid Mişcarea Populară o văd drept un candidat numai bun pentru Cotroceni. În cazul în care planul nu iese, cu siguranţă ar fi bună de şefă de partid şi de premier în tandem cu Emil Boc – preşedinte. Calităţi? ”E o prezenţă foarte energică şi inteligentă pe scena politică românească”, spune deputatul Petre Movilă. “Mă lupt până în pânzele albe pentru ea şi Boc”, se pregăteşte de confruntarea electorală şi colegul său Florin Secară. Deci ar fi o variantă bună pentru prezidenţiale? ”Ziceţi dumneavoastră, dar pe mine să nu mă citaţi cu asta! ”, se eschivează liderul parlamentarilor PMP, Clement Negruţ, fără a se sfii să declare că îi place Udrea şi ca om politic, şi ca femeie.

Mişcarea Populară este o formaţiune nouă, la început de drum, aşa că fiecare membru vrea cu tot înadinsul ca mesajul lui să fie auzit: unificarea drept şi candidat unic la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.  Întrebaţi pe cine ar vedea în cursa pentru Cotroceni, membrii PMP s-au fâstâcit, s-au eschivat, au vorbit despre alegeri interne în partid cu un discurs aproape tras la indigo, dar, până la urmă, au admis că Elena Udrea ar fi un nume potrivit pentru prezidenţiale. In cursa pentru Cotroceni ar mai putea intra, din partea PMP, fostul premier MIHAI RAZVAN UNGUREANU si fostul ministru al justitiei CATALIN PREDOIU.

Prima oara, ELENA UDREA a indus ideea acestei candidaturi in interviul TABU din noiembrie 2011!

Articole asemanatoare
Scurtă descriere a cultului pupatului de mâini la români
TRAGEDIE pentru Anca Rusu! Legatura cu Elena Udrea
Exclusiv! ELENA UDREA interviu pentru TABU!
ELENA UDREA – cel mai sexy gest din campania electorala! FOTO VIRALA!

Loading...

2 Responses

  1. gheorgica

    Dupa ce a zapacit PDL si Romania acum trebuie sa agite si pe noul partid cu oameni vechi. Prea a fost linistita miscarea pana acum

Comenteaza acest articol

ELENA UDREA – candidat la presedintie

by   1 min
2