Tabu
Image default
CULTURE What's hot

ELENA UDREA: Adio, dar raman cu EL! Fidela unui singur barbat…

…ELENA UDREA este fidela unui singur barbat. Unui singur barbat politic – numele lui este Traian Basescu. Cum presedintele in functie a inceput sa urzeasca si destinul unui nou partid – Miscarea Populara (PMP, condus, deocamdata, de Eugen Tomac), ELENA UDREA a parasite PDL (unde a pierdut cursa pentru sefia partidului in favoarea lui Vasile Blaga) si s-a inscris in PMP, care va intra in cursele electorale din acest an – alegerile europarlamentare din mai (lista fiind confuse de fostul ministru al Educatiei – Daniel Funeriu) si, mai ales, alegerile prezidentiale – unde candidatul va fi ales dintre fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, fostul ministru al justitiei Catalin Predoiu si …Elena Udrea.

Aceasta a recunoscut ca exista posibilitatea ca si alti parlamentari din PDL sa vina in Miscarea Populara, conform  www.stirileprotv.ro. udrea pmp

Stiu ca sunt parlamentari, colegi de partid, oameni care ca si mine cred ca trebuie sa ne luptam cu guvernarea USL, ca trebuie sa continuam proiectele pentru Romania incepute impreuna cu Traian Basescu si care probabil vor alege ca si mine sa vina in Miscarea Populara“, a spus Elena Udrea.

Sinteza declaratiilor Elenei Udrea

Pentru Miscarea Populara, ziua de azi este deosebita. Suntem bucurosi pentru faptul ca MP devine acea voce a opozitiei de care romanii au nevoie. Anunt faptul ca Elena Udrea este de astazi la Miscarea Populara“, a spus Eugen Tomac.

Astazi ma despart de un partid, dar raman intr-o echipa. Am dat cel mai bun Guvern al Romaniei dupa 1989 impreuna, dar aleg dupa 10 ani de politica sa raman intr-o echipa.

Este nevoie de o forta politica in stare sa se opuna USL. Nu avem o opozitie puternica in acest moment. Vocea opozitiei astazi si ca intotdeauna este Traian Basescu.

Este nevoie de oamenii politici care sa doreasca sa faca o altfel de politica. Miscarea Populara este un proiect politic curajos, de viitor. In PDL, astazi, exista un curent, cel care conduce acum, care s-a dezis de lucrurile bune care s-au facut in guvernarea PDL.

Conducerea de azi a PDL a ales mai degraba sa se lupte cu mine, decat cu USL. Raman consecventa cu alegerea pe care am facut-o acum zece ani. Aleg sa ma lupt pentru aceleasi lucruri pentru care am intrat in politica acum zece ani“, a spus Elena Udrea.

Speranta mea este ca dreapta sa aiba un singur candidat la presedintia Romaniei. In acest moment, nu stiu cine are un candidat adevarat la alegeri. Este prea devreme sa vorbesc de o eventuala candidatura a mea la presedintie.

Emil Boc este primar, iar legea nu permite primarilor sa paraseasca partidul cu care a castigat alegerile. Am vazut ca dansul sustine Miscarea Populara. Indiferent unde s-ar afla sunt sigura ca vom lucra impreuna pentru aceleasi obiective. Nu stiu ce va face Elena Basescu. Nu cred ca domnul Predoiu este un candidat care ar putea sa castige aceste alegeri“, a mai spus deputatul.

Reactia PDL, dupa demisia Elenei Udrea

PDL precizeaza ca ia act de demisia Elenei Udrea din partid si de refuzul acesteia de a avea o discutie deschisa cu conducerea formatiunii din care a facut parte.

Doamna deputat Elena Udrea a fost invitata la sedinta BPN al PDL de sambata, 1 februarie, in temeiul articolului 29 din Statutul PDL, inca din dimineata zilei de 30 ianuarie, pentru a explica pozitiile sale publice la adresa deciziilor luate in cadrul partidului.

Doamna deputat Elena Udrea a refuzat invitatia iar ulterior si-a anuntat demisia din PDL. Partidul Democrat Liberal nu poate decat lua act de demisia doamnei Udrea si de refuzul acesteia de a avea o discutie deschisa cu conducerea partidului din care a facut parte“, se arata intr-un comunicat al PDL.

ARTICOLE SIMILARE

Bei Bei, ursul panda uriaș botezat de Michelle Obama s-a mutat în China

realitatea

CHEESECAKE cu zmeura, reteta delicioasa de vara!

Relaţia de iubire dintre Cătălin Botezatu şi Tania Budi!

Afla cum sa faci un machiaj natural

CELIA a facut nunta de 100.000 euro la conac / FOTO

Femeia Capricorn – personalitate în funcție de zodiac

Scrie un comentariu