Home > Agenda > ELENA UDREA, sexy la nunta Robertei Anastase / FOTO

ELENA UDREA, sexy la nunta Robertei Anastase / FOTO

Elena Udrea, cu un decolteu ametitor, a făcut ravagii la petrecerea de nunta a Robertei Anastase. Roberta Anastase şi Victor Farca s-au căsătorit şi au petrecut duminică la Palatul Ştirbey, alături de foarte multe personaje cunoscute din România. Cum atmosfera a fost una de gală, toţi invitaţii au încercat să aibă ţinute care să îi scoată în evidenţă în faţa celorlalţi. Elena Udrea a reuşit să facă ravagii la petrecerea de la Palatul Ştirbey. Ea şi-a făcut apariţia într-o rochie îndrăzneaţă lungă, acoperită cu paiete şi extrem de sexy. Decolteul generos care îi lăsa sânii la vedere şi tăietura îndrăzneaţă de pe picior au transformat-o pe Elena Udrea în punctul de atracţie al serii.

Blonda a mers la nuntă împreună cu Elena Băsescu şi cu soţul acesteia, Bogdan Ionescu. La petrecere, ea a stat la masă alături dea aceştia, dar şi de Emil Boc şi de deputatul PDL Florin Popescu, însă a socializat cu toată lumea. Mai mult decât atât, Elena Udrea s-a lăsat fotografiată împreună cu mai mulţi invitaţi, majoritatea bărbaţi, printre care şi Cătălin Botezatu. De altfel, aceasta este prima apariţie la un eveniment de acest gen, la care Udrea participă după divorţul de Dorin Cocoş, iar apariţia ei a fost una extrem de admirată şi de… “vânată”.

Se pare, chiar, ca Elena Udrea a reusit sa eclipseze mireasa, chiar daca aceasta a beneficiat de o rochie speciala realizata de Catalin Botezatu. “E în lucru rochia şi sper să fie una frumoasă, aşa îmi doresc. Preţul nu-l ştiu, întrucât până nu va fi gata nu am cum să ştiu exact cât costă. Şi oricum, Victor o plăteşte, dar nu o va vedea până la eveniment, căci aşa e tradiţia, ca mirele să nu vadă mireasa îmbrăcată în rochie decât la altar. Culoarea va fi crem, pentru că şi culorile nunţii sunt corai şi ivoire. La nuntă vor fi invitaţi categoric colegi de partid, dar şi din opoziţie, căci politica nu înseamnă duşmănie, ci doar idei diferite de a vedea evoluţia lucrurilor “, a declarat Roberta în urmă cu câteva zile.

De la petrecere nu putea lipsi tocmai designerul Cătălin Botezatu, bun prieten cu Roberta, şi care i-a şi creat rochia de mireasă pe care aceasta a îmbrăcat-o astăzi. Bote nu a venit singur, ci însoţit de buna lui amică, jurnalista Monica Vlad. Interesant este că designerul o are mereu ca parteneră pe Monica atunci când este invitat la câte o nuntă între celebrităţi

Mai mult: EXCLUSIV | Elena Udrea, BOMBĂ SEXY la nunta Robertei Anastase! Uite-o la PRIMA APARIŢIE mondenă de după divorţ, CU UN SUPER DECOLTEU şi înconjurată de bărbaţi | FOTO ÎN ARTICOL – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie
anamaria prodan
Anamaria Prodan apariție sexy la o prezentare de modă la Paris
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi

Comenteaza acest articol

ELENA UDREA, sexy la nunta Robertei Anastase / FOTO

by   2 min
0