Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Elevă arsă de vie pentru că l-a acuzat de hărţuire sexuală pe directorul școlii

Şaisprezece persoane au fost puse sub acuzare în Bangladesh după ce au ars de vie o adolescentă care l-a acuzat de hărţuire sexuală pe directorul unei şcoli. Nusrat Jahan Rafi, de 19 ani, era elevă la o „madrassa” (şcoală islamică) din Bangladesh. Ea a fost arsă de vie pe acoperișul școlii unde învăța, după ce a contactat poliţia pentru a-i informa că a fost hărţuită sexual de directorul şcolii.

Directorul şcolii, Siraj Ud Doula, este printre cei puşi sub acuzare. Poliţia a informat că el a ordonat ca eleva să fie ucisă din închisoare după ce Rafi a refuzat să îşi retragă acuzaţiile împotriva lui. Poliţia a descris pregătirile pentru crimă ca fiind precum “un plan militar”.

Tânăra a fost hărţuită sexual de către directorul şcolii islamice unde învăţa în luna martie. El a chemat-o în biroul său şi a atins-o „în moduri nepotrivite”, dar tânăra a reuşit cumva să scape. Cu ajutorul familiei, în aceeaşi zi ea a depus o plângere la poliţie. Pe 27 martie, după ce ea a fost la poliţie, directorul a fost arestat. Pe 6 aprilie, ea a mers la şcoală pentru a-şi da examenele.

O colegă a chemat-o pe acoperişul şcolii sub pretextul că unul dintre prietenii ei este bătut, scrie BBC. Acolo, Nsurat a fost întâmpinată de patru sau cinci persoane care aveau feţele acoperite cu burqa şi care au încercat să o convingă să renunţe la acuzaţiile aduse directorului. După ce Nusrat a refuzat, i-au dat foc. Planul era ca incidental să pară o sinucidere, dar adolescenta, care a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului a reușit să depună mărturie înainte de a muri, pe 10 aprilie.

Moartea ei a dus la mai multe proteste iar mii de persoane şi-au exprimat furia pe reţelele sociale atât privind cazul ei cât şi tratamentul pe care îl primesc victimele hărţuirii sexuale în Bangladesh.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Restaurantele, teatrele și cinematografele se redeschid. Noi reguli pentru clienți!

Andreea Damian

Fenomenul Squid Game

Andreea Damian

Darul de Craciun pentru o romanca frumoasa si celebra: DIVORTUL!

New York Fashion Week | High Tech întâlnește High Fashion. Hologramele au cucerit podiumul

Andreea Damian

Nou scandal cu Huidu! GAINUSA si DEZBRACATU pleaca de la Cronica Carcotasilor!

TORT Iepuras de Paste / Reteta simpla si haioasa!

1 comentariu

Şocant! Elevă arsă de vie pentru că l-a acuzat de hărţuire sexuală pe directorul școlii - Stiri eZZ 30 May 2019 at 22:07

[…] Şaisprezece persoane au fost puse sub acuzare în Bangladesh după ce au ars de vie o adolescentă care l-a acuzat de hărţuire sexuală pe directorul unei şcoli. […]

Răspunde

Scrie un comentariu