Home > Agenda > stiri > LICITATIE: Eleva isi vinde VIRGINITATEA ca sa-si ajute mama bolnava

LICITATIE: Eleva isi vinde VIRGINITATEA ca sa-si ajute mama bolnava

Rebecca Bernardo este o elevă de liceu din Brazilia care urmează exemplul Catarinei Migliorini, o braziliană care a reuşit să obţină 780.000 de dolari scoţându-şi la licitaţie virginitatea. Până acum cea mai mare sumă cu care Bernardo a fost ofertată este de 35.000 de dolari.

Fata din Sapeacu speră să obţină cât mai mulţi bani pentru că are nevoie disperată să îşi ajute mama, care a suferit un atac cerebral şi că aceasta a fost prima soluţie la care s-a gândit, după ce a împlinit 18 ani.

Rebecca, pe care vecinii o descriu ca neavând pe nimeni altcineva apropiat în afara mamei sale, care are nevoie de o recuperare costisitoare, susţine că a încercat să lucreze ca vânzătoare de cosmetice şi chelneriţă, dar că nu a reuşit să obţină banii necesari pentru îngrijirea mamei sale.

Mama sa este singura care nu este de acord cu acest mijloc inedit de a-şi ajuta familia, pentru că, spune femeia: “O slujbă ar fi mult mai bună. Nu ar trebui să fie nevoie să se prostitueze”, scrie ibtimes.co.uk.

Localnicii din Sapeacu nu sunt nici ei de acord şi se pare că ar fi început să îi arunce tinerei monede, în semn de protest faţă de decizia sa.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/#ixzz2H4l3DMUm


Comenteaza acest articol

LICITATIE: Eleva isi vinde VIRGINITATEA ca sa-si ajute mama bolnava

by   1 min
0