Home > Fără categorie > Elevul-detinut s-a iubit in puscarie cu PROFA de fizica?

Elevul-detinut s-a iubit in puscarie cu PROFA de fizica?

Lucian Carcalet, detinutul iesean suspectat ca s-a iubit cu profesoara de fizica, face dezvaluiri cutremuratoare cu privire la modul in care a ajuns in spatele gratiilor si cum a reusit sa reziste printre puscariasi.
Carcalet are 24 ani si este din localitatea ieseana Tibanesti. Acesta a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a comis o crima in anul 2003. “M-am intalnit intr-o seara, cu un prieten de scoala, care se certase cu un barbat mai in varsta. Si m-am dus cu el si l-am batut pe barbatul acela cu care se certase. Era prin 2003, in septembrie. Aveam doar 16 ani. Eram un copil. Nu mi-am dat seama ce fac”, a declarat Lucian Carcalet in interviul acordat jurnalistilor de la bzi.ro.

“Am primit sapte ani si jumatate de inchisoare. Mai am vreo sase luni de executat. In fata judecatorilor am recunoscut o parte din fapte. O parte le-am recunoscut, o parte nu le-am recunoscut. Cred ca am fost condamnat pe nedrept pentru ca eu nu am stiut unde se ajunge atunci cand l-am batut pe acel om. Eu m-am dus sa-l bat pe unu, nu m-am dus sa-l omor. Nu aveam intentia sa-l omor si nu stiam ca asta se va intampla. A fost o greseala. Victima a murit la o saptamana, avea vreo 40 de ani”.

Lucian Carcelet a devenit unul dintre cei mai invidiati detinuti dupa ce ar fi avut o relatie cu profesoara de sa de fizica din penitenciar. Aceasta a negat însă: “Sunt ferm convinsa, nu am avut nicio relatie cu detinutul. Doamne fereste! Cum sa ma indragostesc eu de el? Doamne! Intr-o clasa sunt atatia elevi! Acolo este penitenciar! Pe hol patruleaza politia, nu ai cum sa faci asa ceva! Ma simt, asa, sincer, socata. Nu s-a intamplat asa ceva. Mi s-au pus in carca fapte pe care nu le-am facut niciodata. Penitenciarul m-a suspendat pe motiv ca nu trebuie sa existe nicio legatura intre un profesor si detinut. Dar nu se poate sa nu existe nici cea mai mica legatura, ca doar nu pot sa stau la 10 kilometri si sa predau. Nu a fost decat o relatie profesionala”, a declarat Mihaela Lungu. “Ce a fost intre mine si doamna profesoara nu pot eu sa discut.
Am fost doar prinsi pe Facebook ca aveam niste poze si niste mesaje de la ea, si atata tot”, a spus detinutul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/confesiuni-socante-ale-elevului-care-s-a-iubit-cu-profesoara-sa-si-a-ajuns-la-inchisoare_1054748.html#ixzz2CZ7BlHia


Comenteaza acest articol

Elevul-detinut s-a iubit in puscarie cu PROFA de fizica?

by   1 min
0