Home > Agenda > ELIE SAAB: UN VIS AL FEMINITATII

ELIE SAAB: UN VIS AL FEMINITATII

A face femeia mai frumoasa a fost mereu obsesia lui Elie Saab. Lumina este sursa sa de inspiratie si materialul sau cel mai brut. Indemanare desavarsita, materiale somptuoase, cusaturi structurate cu mare grija…. Moda lui Elie Saab radiaza o magie distinctiva care ofera o aura speciala femeilor care ii poarta creatiile.

Nimeni nu isi alege creatiile din intamplare. A alege ELIE SAAB inseamna a imbratisa o viziune stralucitoare — un vis al feminitatii de neuitat pe care couturier-ul il aduce la viata cu un talent de virtuoz.

Eau de Parfum Intense este cea de-a treia si cea mai noua versiune a universului parfumeriei Elie Saab. Inca o data Couturier-ul exploreaza tema luminii, pentru a exalta o feminitate radianta.O aroma fermecatoare, o interpretare definitiva careia nu ii este teama sa isi arate senzualitatea. 

Parfumul se deschide printr-o explozie stralucitoare de flori de portocal. Nota de inima deschide calea catre o aroma luxurianta de ylang-ylang aproape narcotica, temperata delicat de dulceata trandafirului de miere. La nota de baza, patchouli si acordul de ambra au o tenta usor dulce care exuda o urma invaluitoare cu accente senzuale.


Comenteaza acest articol

ELIE SAAB: UN VIS AL FEMINITATII

by   1 min
0