Home > Health > Diete > Elle Macpherson e perfectă la 54 de ani. Iată dieta supermodelului australian

Elle Macpherson e perfectă la 54 de ani. Iată dieta supermodelului australian

Elle Macpherson

Elle Macpherson are 54 de ani şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Supermodelul are un corp perfect, fără urme de celulită. Nu-i de mirare că a fost poreclită „The Body” datorită corpului perfect cu care natura a înzestrat-o.

Vedeta a fost dintotdeauna adepta unei diete sănătoase. Nutriţionistul care a ajutat-o să-şi păstreze silueta zveltă, doctorul Simone Laubscher, a dezvăluit cum arată meniul supermodelului. Când a descoperit că nivelul pH-ului din organismul ei este sub cel optim, de 7,5, Elle a fost atentă să consume doar alimente alcaline, al căror pH să fie de cel puţin 7.

Cum arată meniul ei de zi cu zi?

Micul dejun: omletă, spanac şi avocado

Un astfel de mic dejun este rezervat pentru zilele în care Elle Macpherson are un program încărcat şi nu poate lua prânzul la ora obişnuită. Alte alimente preferate pentru micul dejun: budincă din seminţe de chia, seminţe de in, ovăz, lapte de migdale şi fructe de pădure.  Consumă uneori și pâine prăjită sau prăjituri cu migdale alături de un espresso.

Prânz: Somon cu lămâie, ulei de măsline, salată de sfeclă şi orz decorticate.

Nutriţionistul spune că lui Elle Macpherson îi place foarte mult peştele şi mănâncă foarte rar carne de pui sau carne roşie.

Cină: Biban la grătar cu salată grecească.

Deşi produsele lactate sunt de obicei evitate, Labscher explică: „Am impresia că viaţa fără brânză este prea plictisitoare”.

Gustare: Curmale, ceai verde şi ciocolată neagră

Pe parcursul zilei, Elle Macpherson are grijă să bea multă apă – mai exact, 3 litri. De fiecare dată când este pe grabă, supermodelul apelează la reţeta ei favorite de smoothie la care adaugă şi câteva legume cu frunze verzi pentru a fi sigură că nu rămâne fără energie.

Smoothie: 400 ml de lapte de migdale, o lingură de pudră proteică vegetală WelleCo (propriul brand), jumătate de banană, o mână de fructe de pădure.

Pe lângă dieta alcalină, sportul este un alt element important în viaţa supermodelului. Elle Macpherson face exerciţii fizice în fiecare zi, acasă, timp de 45 de minute. Face surf şi alte sporturi nautice şi înoată foarte mult pentru a-şi menţine condiția fizică.

sursa foto Instagram

Articole asemanatoare
dieta
Dieta ideală după Paște. Cum dai jos kilogramele luate de Sărbători
dieta
Dieta care inversează procesul de îmbătrânire
dietă
Dieta scăzută de sulf. Ce presupune și cum ne poate prelungi viața
inimă
Recomandări alimentare revizuite pentru o inimă sănătoasă

Elle Macpherson e perfectă la 54 de ani. Iată dieta supermodelului australian

by Andreea Damian   1 min
2