Tabu
Image default
BEAUTY Slider What's hot

Elle Macpherson folosește cel mai ieftin truc pentru albirea dinților

Fotomodelul australian Elle Macpherson este încă foarte populară, deși anul acesta a împlinit 54 de ani. Modelul impresionează cu tinerețea și frumusețea sa, și participă și acum la defilări de modă în lenjerie intimă, joacă în filme și reclame. Vedeta a afișat întotdeauna un zâmbet radiant. Dinții perfecți și albi se datorează însă nu vizitelor foarte dese la cabinetul stomatologic, cu unui ritual foarte ieftin, pe care Elle Macpherson îl respectă cu strictețe.

Manechinul jură că tratamentul este 100% natural și îți garantează un zâmbet alb, curat și fără toxine. Într-un interviu acordat moderatoare americane Megyn Kelly, supermodelul a recunoscut că își face frecvent oil pulling.

https://www.instagram.com/p/BlqF8xNHxFt/?utm_source=ig_embed

Ce este oil pulling? Ei bine, oil-pulling este o tehnică de igienizare a gurii cu ajutorul uleiului – așa cum îi spune și numele. Această tehnică de oil-pulling este folosită de secole în medicina ayurvedică și este o procedură foarte simplă: trebuie să îți clătești gura cu ulei timp de 20 de minute. Foarte mulți care folosesc această tehnică spun că și-au vindecat gingivita, au scăpat de durerile de cap și chiar au avut dinții mai albi, în timp. Cele mai bune uleiuri pe care le poți folosi pentru oil-pulling sunt cel de cocos și cel de măsline extra-virgin. Mai poți adăuga în oricare din acestea o picătură de ulei esențial de arbore de ceai pentru proprietățile sale antiseptice și antifungice.

Elle Macpherson preferă uleiul de nucă de cocos cu care își clătește gura, timp de 10 minute în fiecare dimineață, în locul tradiționalului periaj. Supermodelul, care este poreclit „The Body” spune că această tehnică a făcut „minuni” asupra dinților și gingiilor ei. Actrițele Gwyneth Paltrow și Shailene Woodley sunt doar câteva dintre adeptele acestei tehnici, originare din India.

Atenție! Oil-pulling nu înlocuiește spălatul pe dinți, ci ajută la îndepărtarea bacteriilor din gură. După ce ai terminat de clătit cu ulei, te poți spăla pe dinți ca în mod obișnuit. Clătirea gurii cu ulei nu trebuie să fie viguroasă, ci poate fi un proces lent, altfel dacă faci acest lucru mai multe minute la rând te vor durea fălcile. Mai mult, nu înghiți uleiul!

ARTICOLE SIMILARE

Singura culoare pe care Kate Middleton evită s-o poarte

Andreea Damian

ANMO, primul centru de masaj tradițional chinezesc din București

realitatea

Tina Turner a luat o decizie importantă. S-a întâmplat abia acum, după 40 de ani

Andreea Damian

Boilersuitul va face ravagii în 2019 și ne amintește cu drag de stilul retro al anilor ‘70

Andreea Damian

Terapia prin râs și efectele sale incredibile asupra sănătății

Andreea Damian

Femeia Leu – personalitate în funcţie de zodiac!

Scrie un comentariu