Home > Agenda > Ellen DeGeneres, decizie importantă privind cariera sa

Ellen DeGeneres, decizie importantă privind cariera sa

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres nu va mai fi gazda emisiunii The Ellen DeGeneres Show. Și asta pentru că vedeta se gândește serios la „pensionare” după ce contractul ei va expira în vara anului 2020.

Actrița și moderatoarea americană este gazda emisiunii The Ellen Degeneres Show din 2003, show de televiziune care se află la al 16-lea sezon. A decis însă să renunțe la acest rol fantastic pe care îl face cu drag din cauza soției sale, Portia de Rossi. Potrivit The New York Times, actrița de 45 de ani i-ar fi dat un ultimatum. Ceva, sau mai exact cineva, o reține. Este vorba despre fratele ei, Vance DeGeneres, care o încurajează în continuare pe Ellen DeGeneres să modereze celebra emisiune de televiziune.

„(Portia de Rossi) E supărată pentru că fratele meu mi-a spus că nu mă pot opri”, a declarat DeGeneres într-un interviu acordat cotidianului american. De cealaltă parte, soția sa crede despre Ellen că e o actriță și un stand-up comic briliant și nu are nevoie să-și demonstreze creativitates prin intermediul acestei emisiuni. „Există și alte lucruri pe care ea ar putea să le abordeze”, a replicat Portia de Rossi.

Ellen DeGeneres a mărturisit în repetate rânduri că se gândește să se retragă, dar s-a răzgândit deja de mai multe. A recunoscut însă că dorește să facă mai multe filme.

Vedeta a început cariera în stand-up comedy prin anii ‘80, atingând apogeul în anul 1986. În ceea ce privește cariera în film, aceasta a jucat în Mr. Wrong (1996) , Edtv (1999) The Love Letter (1999) și a fost vocea lui Dory în animația Finding Nemo (2003), pentru care a câștigat Saturn Award for Best Supporting Actress, fiind prima actriță care a câștigat acest premiu. Ellen DeGeneres are o avere estimată la 450 de milioane de dolari. Numai anul acesta a strâns 87,5 milioane de dolari.

Articole asemanatoare
Ellen DeGeneres
O cunoscută prezentatoare de televiziune, violată de tatăl vitreg. Detalii șocante!
ellen degeneres
Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher
Ellen DeGeneres si Portia De Rossi. Divorţ de 220.000.000 $ !
Ellen DeGeneres, părăsită de parteneră?

Comenteaza acest articol

Ellen DeGeneres, decizie importantă privind cariera sa

by Andreea Damian   1 min
0