Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a donat 4 milioane de dolari în conturile fundației Wildlife Fund care ocupă de viața sălbatică a gorilelor din Rwanda. Organizația, care este condusă de nimeni alta decât de carismatica Ellen Degeneres, a fost primită în dar de aceasta de la soția sa, Portia de Rossi, la aniversarea de 60 de ani. Potrivit Fox News, anunțul a fost făcut în timpul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, pe platourile căreia actorul Ashton Kutcher a fost prezent alături de managerul și partenerul său de afaceri, Guy Oseary.

Vestea a șocat-o pe Ellen, care a izbucnit în lacrimi, în direct. Invitat totodată să dezvăluie din planurile de călătorie pe care le-a pregătit pentru Africa, Ashton a făcut donația în numele companiei IT pe care o deține împreună Guy Oseary.

„Alergam cu tine pe plajă și mi-ai povestit despre minunatul cadou primit de la Portia, explicându-mi ce înseamnă pentru tine acest proiect. Nu ai cerut niciodată nimănui nimic. Și mi-ai spus la un moment dat: ”O să am nevoie de ceva ajutor cu asta” și atunci te-am întrebat dacă ai nevoie de ajutorul meu. Nu ai cerut nimănui ajutorul, însă în același timp ai făcut-o. Și tu ai împărtășit cu mine această poveste minunată, despre cadoul pe viață pe care Portia ți l-a oferit și atunci ți-am promis că-ți voi fi alături să te ajută, căci noi sunte frați. Și aici e ajutorul nostru. Noi vrem să-ți arătăm că oamenii sunt alături de tine, așa că ne facem partea noastră și îți donăm 4 milioane de dolari”, i-a spus Ashton Kutcher prietenei sale, care este și vecina sa. Ellen DeGeneres a rămas fără cuvinte, iar lacrimile din ochii au spus totul: „Oh, Dumnezeule, asta este cel mai minunat lucru. Vă mulțumesc și vă iubesc atât de mult”.

Fondul Dian Fossey Gorilla Fund îşi are sediul în Atlanta, Georgia. Inițial s-a numit Fondul Digit care, ulterior, a fost redenumit în memoria zoologistei și antropologistei americane Dian Fossey, pe care Ellen o consideră un erou și idolul ei.. Dian Fossey este cunoscută pentru studiile etologice întreprinse asupra unor grupuri de gorile din Rwanda pe o perioadă de peste 18 ani. Fondul se dedică luptei împotriva braconajului. De asemeena, organizația, împreună cu „The Ellen DeGeneres Wildlife Fund” sprijină eforturile de conservare globală a a gorilelor, o specie amenințată cu dispariția. Fondul vrea să asigure o casă permanentă în Rwanda acestor animale.

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Cherry s-a transformat într-o “Mujer latina”

Tabu Tabu

De ce nu ar trebui să refolosiți protecția solară de anul trecut

Andreea Damian

Tom Hanks, proiect nou: Cinismul societății m-a făcut să iau această decizie

Andreea Damian

Șeful H&M vorbește despre „consecințe sociale” dacă oamenii renunță la modă pentru binele planetei

realitatea

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat

Andreea Damian

Suma exorbitantă pe care prințul Harry a cheltuit-o pentru renovarea casei

Andreea Damian

Scrie un comentariu