Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ellen DeGeneres renunță la celebrul ei show după 19 ani. Care este motivul

Ellen DeGeneres nu va mai realiza talk-show-ul pe care l-a prezentat timp de 19 ani. Vedeta de televiziune va pune punct emisiunii sale în 2022.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Ellen DeGeneres a dezvăluit când va înceta să mai prezinte show-ul care a consacrat-o. De asemnea, ea a explicat și cum și de ce a luat această decizie. Celebra prezentatoare a explicat că emisiunea nu mai reprezintă o provocare, iar, fiind o persoană creativă, are nevoie de provocări în mod constant.

„Sunt o persoană creativă și, atunci când ești o persoană creativă, trebuie să fii mereu provocat, motiv pentru care am decis să găzduiesc premiile Oscar sau am decis să mă întorc la stand-up când nu credeam că o voi face. Am avut nevoie doar de ceva care să mă provoace. Și oricât de grozav este acest spectacol și oricât de distractiv este, nu mai este o provocare. Am nevoie de ceva nou care să mă provoace.”

Ellen DeGeneres

De asemnea, Ellen a precizat că va oferi mai multe detalii despre această decizie în timpul emisiunii din 13 mai. Atunci o va avea invitată pe buna ei prietenă Oprah Winfrey. Anunțul apare la doar câteva luni după ce acuzațiile că emisiunea este un loc toxic de lucru, forțând-o pe Ellen DeGeneres să concedieze 3 dintre producători, amintește BBC.

Ellen DeGeneres s-a săturat să mai facă emisiunea

Vedeta avea de gând să se retragă după sezonul 16. La momentul respectiv i se oferise un contract pe patru ani, contract pe care nu l-a acceptat. După negocieri cu producătorii, a decis că va semna doar pe trei ani.

„Am știut că va fi ultimul. Acesta a fost planul tot timpul. Și toată lumea continua să spună, chiar și atunci când am semnat: „Știi, asta va fi 19, nu vrei să mergi doar la 20? Este un număr bun.” La fel și 19.”

Ellen DeGeneres

Programul tv a debutat în septembrie 2003, bazându-se pe amestecul zilnic de comedie, interviuri și povești interesante. De-a lungul timpului, emisiunea moderată de aceasta a primit peste 60 de trofee Emmy.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să reciclezi corect produsele tale de înfrumusețare?

Andreea Damian

Fostul director artistic de la Lanvin revine în universul haut couture

Ciocîrlan

Epilare definitiva – un moft sau o necesitate?

realitatea

Smiley, piesă specială pentru fetița sa (VIDEO)

Andreea Damian

Spania oferă tinerilor peste 18 ani 400 de euro pentru activități culturale

Andreea Damian

Ce mesaj a avut Antonia pentru iubitul Alex Velea de ziua lui

Tabu Tabu

Scrie un comentariu