Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ellen Pompeo prevestește sfârșitul serialului „Anatomia lui Grey”

Producătoarea Shonda Rhimes a declarat în repetate rânduri că serialul „Anatomia lui Gray” va exista atâta timp cât Ellen Pompeo, interpreta personajului central Meredith Grey, va dori să colaboreze cu ea. Dar iată că actrița a dezvăluit pentru Us Weekly că sfârșitul serialului se apropie. „Vom ajunge și acolo. Eu și Shonda vom lua această decizie împreună”, a povestit ea, prevestind finalul acestui parcurs.

„Cred că una dintre cele mai mari lecții pe care acest serial mi-a oferit-o este că relațiile dintre oameni se schimbă mereu. Oamenii cresc. Ca orice căsătorie, ca orice relație de prietenie. Trebuie să muncești. Trebuie să accepți defectele altor persoane și să-ți accepți propriile defecte și să încerci să te schimbi și să fii o persoană mai bună. Dar cred că totul merită timpul și efortul depus. Iar lucrurile se îmbunătățesc”, a mărturisit Ellen Pompeo.

Mamă a trei copii, actrița Ellen Pompeo crede că sfârșitul acestui serial se apropie. Vedeta vrea să se implice mai mult în viața copiilor ei. „Au nevoie de mine mai mult într-o lume atât de nebună”, a mai spus protagonista serialului „Anatomia lui Grey”, adăugând că are o idee despre modul în care producția de succes se va terminat, dar că păstra discreția în acest sens.

Tot Ellen a mărturisit că după terminarea serialului „Anatomia lui Gray” se va concentra mai mult pe producție. „Actoria este ca o joacă pentru fete. Trebuie să călătorești. Trebuie să fii aici acolo și să lucrezi și noaptea în ploaie. Nu spun că nu o voi mai face niciodată”, a încheiat Ellen Pompeo, menționând că nu va renunța definitiv la actorie.

„Anatomia lui Grey” rămâne unul dintre serialele de top ale ABC, având în acest sezon un rating mediu de 2 în rândul adulţilor din categoria 18-49 de ani. Deşi audienţa serialului a scăzut de-a lungul anilor, aceasta s-a redus doar cu câteva puncte procentuale faţă de ultimul sezon, în timp ce alte seriale au înregistrat scăderi de două cifre.

Vedetele serialului sunt Ellen Pompeo (Meredith Grey), Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Jesse Williams (Jackson Avery), Caterina Scorsone (Amelia Shepherd), Camilla Luddington (Jo Wilson), Kelly McCreary (Maggie Pierce) şi Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca).

“Anatomia lui Grey” a fost creat de Shonda Rhimes, în 2005, care este şi producător executiv, alături de alte câteva persoane, și a ajuns la sfârșitul sezonului 14.

ARTICOLE SIMILARE

Exista un numar ideal de parteneri sexuali inainte de casatorie?

realitatea

O boală ca gripa s-ar putea răspândi în 36 de ore în toată lumea și ar putea ucide 80 mil. de oameni

Andreea Damian

Am găsit ingredientele care fac un parfum să persiste mai mult

Andreea Damian

Albastrul clasic, culoarea anului 2020 aleasă de Pantone, ne încurajează să ne dezvoltăm gândirea

Andreea Damian

Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

Andreea Damian

Cum a schimbat haosul anului 2020 cântecul verii

Andreea Damian

Scrie un comentariu