Home > Lifestyle > Ellie White si logodnicul ei, la un pas de despartire?

Ellie White si logodnicul ei, la un pas de despartire?

Ar fi trebuit sa faca nunta in urma cu doua zile, insa planurile lor s-au destramat. Asa cum WOWbiz.ro a aflat, Ellie White si iubitul ei, Doru Tinca, se confrunta cu mari probleme in cuplu.
Desi, pana acum, au parut cuplul ideal, iata ca disensiunile si certurile si-au facut loc si in viata lor, ultimele aproximativ doua luni fiind cu adevarat tensionate, pentru Ellie si Doru, acesta fiind si motivul real pentru care au ales sa amane nunta.

Se pare ca, intr-adevar, tensiunile profesionale si-au spus cuvantul, solista devenind din ce in ce mai irascibila, in ultimele saptamani: „Din cauza programului incarcat de la „Te cunosc de undeva”, au intervenit scantei in relatia cu logodnicul ei. Este pentru prima data cand Ellie sta departe atat de mult timp de el si, mai ales, de baietelul lor. La filmari merge dimineata la 8.00 si sta de multe ori pana seara tarziu la 9.00. In tot acest timp, Doru sta acasa cu cel mic sau il lasa in grija bonelor”, a povestit o sursa din anturajul cuplului pentru WOWbiz.ro.

ellie 1

Articole asemanatoare
solista ellei white
Ellie White, prima vacanță după izolare
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
relație
De ce oamenii rămân prea mult timp într-o relație nefericită
Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia

Comenteaza acest articol

Ellie White si logodnicul ei, la un pas de despartire?

by   1 min
0