Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ellie White și soțul ei au făcut coronavirus! Ce se întâmplă cu copii lor

Încă o vedetă a anunțat că s-a infectat cu coronavirus și nu singură ci alături de soțul ei. Este vorba de cântăreața Ellie White, pe numele ei din buletin Elena Bălțăgan, care a anunțat că are coronavirus și a descris pe blog simptomele și stările de rău pe care le-a trăit. Și soțul ei, impresarul Doru Tincă, a fost infectat cu SARS-COV-2.
Ellie White care e foarte cunoscută din colaborările cu DJ Project a anuntat ca ea si sotul ei sunt bolnavi de coronavirus. Iată ce mesaje au publicat pe rețele sociale și solista, și soțul ei, testat pozitiv și el. “Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid, și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent.

buletinul de analiza ellie white Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Later edit: Atașez rezultatul testului, ca și “PROBA” pentru necredincioși”, a scris vedeta pe pagina ei de faceebook. Iar soțul ei, Doru Tincă, care îi este și managaer a venit și el cu noutăți. “Doar ca să “explic” scurt o parte din ceea ce vedeți mai jos. 1. Simptome gen răceală… 2. Simptomele au escaladat… . Test COVID pozitiv. Avem AMÂNDOI virusul … 4. Încercăm să contactăm DSP… fără succes. Nimeni nu îți spune ce și cum să procedezi, vb cu Doctorul de familie (cu care vorbisem de la punctul 1 deja, dar o anunțăm de rezultat). Continuăm tratamentul și ne carantinam (deja stăteam izolați de câteva zile).

ellie-white-familie5. Ellie White decide să posteze, poate reușește să “ajute” cu un sfat pe cineva care trece prin aceeași situație și nu are legătură directă (tel) cu un medic … 6. O ARMATA DE IMBECILI ȘI CRETINI se decid să postezeze tot felul de inepții … 7. O altă ARMATA de oameni mișto postează lucruri normale și pozitive! 8. CONCLUZIE… lucrați la imunitate !!! Că de aia proști nu scăpăm niciodată și din cauza lor mai devreme sau mai târziu veți lua și voi acest virus!”, a scris și impresarul și soțul indrăgitei soliste care ne-a mai spus că ce doi copii ai lor sunt bine, nu au simptome, urmând să facă și ei testul.

ARTICOLE SIMILARE

Black Mirror sezonul cinci tocmai a fost confirmat de Miley Cyrus

realitatea

Hainele noastre sunt fabricate din plastic iar spălarea lor poate polua oceanele

realitatea

De ce ar trebui să ai grijă de zona ochilor atunci când porți mască

Andreea Damian

Optimiștii trăiesc mai mult – studiu

Andreea Damian

Criza climatică cauzează deja decese și va încetini creșterea copiilor

Andreea Damian

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

Andreea Damian

Scrie un comentariu