Home > Lifestyle > Stiri > …Si, totusi, ELODIA! Rasturnare de situatie in cazul celei mai mediatizate disparitii din Romania! FOTO

…Si, totusi, ELODIA! Rasturnare de situatie in cazul celei mai mediatizate disparitii din Romania! FOTO

Poliţistul Cristian Cioacă riscă s-o păţească în dosarul în care e acuzat că  şi-ar fi ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu cinci ani.  Dacă până acum, el a rămas liber din cauză că trupul femeii nu a fost găsit,  omul legii a intrat pe mâna unui procuror cu experienţă, care, în trecut, a  obţinut condamnări în cazuri de crimă fără cadavru, conform www.libertatea.ro .
Ghinionul lui Cioacă a început ieri dimineaţă, când tocmai sosise de la  Piteşti la Braşov, unde ar fi trebuit să participe la recursul din dosarul în  care foştii săi socri, părinţii Elodiei, l-au acuzat de furt între soţi. În timp  ce afla la Curtea de Apel, acesta a fost luat de oamenii legii, îmbrăcaţi în  civil, şi dus la Parchet, unde noul procuror de caz, Romulus Varga, a venit  special de la Bucureşti ca să-l audieze în dosarul în care poliţistul este  acuzat că şi-a ucis nevasta.

Dacă până acum, Cioacă era obişnuit cu şicanele primite din partea  procurorilor, care l-au audiat de mai multe ori fără să reuşească să pună capăt  cazului, de data aceasta agentul de poliţie are de ce să se teamă, având în  vedere că noul anchetator are deja trecută în portofoliu o condamnare de 25 de  ani de puşcărie într-un caz de crimă dublă fără cadavre găsite, pronunţată de  Tribunalul Arad în iunie anul acesta.

Noile informaţii adunate de anchetatori în cazul dispariţiei Elodiei nu au  determinat însă şi o eventuală arestare a lui Cristian Cioacă, aşa că anchetatorii l-au lăsat să plece pe seară. Ce va urma rămâne însă de văzut. Deşi cadavrul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit nici până în ziua de azi, la  cinci ani de la dispariţia ei, femeia a fost declarată oficial moartă, iar în  februarie a fost emis certificatul ei de deces. Recent, apărătorii familiei  Ghinescu au depus actul respectiv la dosarul în care poliţistul Cristian Cioacă este cercetat pentru omor.

Mai mult: Cioacă, la un pas de arestare? – Ştiri interne | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
O tânără a fost arsă de vie de iubitul său în Buzău și mai sunt oameni care zic că e vina ei
SPECIAL 1 Decembrie: CINE era tanarul impuscat in trenul spre Alba IUlia
CAMPION condamnat pentru uciderea iubitei sale! Galerie FOTO cu victima, topmodel!
O farsă irezistibilă

Comenteaza acest articol

…Si, totusi, ELODIA! Rasturnare de situatie in cazul celei mai mediatizate disparitii din Romania! FOTO

by   1 min
0