Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Emilia Clarke, despre scenele de sex și nuditate din „Urzeala tronurilor”

Urzeala tronurilor este considerat unul dintre cele mai bune seriale de televiziune din lume din mai multe motive. Nu doar că înregistrează audiențe record de la episod la episod, dar a creat un univers credibil care a convins atât fanii cât și pe creatorii lui.

În Urzeala tronurilor totul e permis – violență, limbaj obscen, sex. Eroii serialului joacă cu atâta dăruire și au intrat atât de bine în pielea personajelor, încât au ajuns să fie asociaţi, şi în realiate, cu ele. Unii dintre ei au trebuit să filmele cele mai provocatoare scene nud. Niciodată nu e simplu şi confortabil să apari nud. Și a simțit-o pe pielea sa și Emilia Clarke, actrița care o interpretează pe Dayenerys Targaryen, unul dintre personajele principale ale seriei de succes.

Într-un interviu acordat The New Paper, „mama dragonilor” a vorbit deschis despre scenele nud din Urzeala tronurilor, pentru că s-a săturat de întrebările incomode pe care le-a primit de la fani. Clarke recunoaște, a fost reținută când a fost vorba să joace o scenă de sex, timp de mai multe sezoane. Dar și-a schimbat atitudinea începând cu sezonul al șaptelea. „E bine să apari gol dacă scenariul o cere”, a mărturisit actrița britanică.

Actrița în vârstă de 32 de ani a apărut dezbrăcată de-atâtea ori de-a lungul serialului, încât întrebările despre scenele nud i se par lipsite de sens. „Fundul lui Kit (n.r., Kit Harington, interpretul lui Jon Snow), fundul altcuiva, fundul meu. Nu mai contează. Serialul nu e despre asta”, a spus Emilia Clarke. „Cred că (serialul) vorbește mai mult despre societate în care trăim, dar continuăm să întrebăm asta (scenele de sex). (Sexul) e cel mai simplu lucru al poveștii care ni se cere”, a adăugat actrița.

Cea mai intens dezbătuta scenă de sex din Urzeala tronurilor a fost cea dintre Daenerys şi Jon Snow, dar și cea mai incomodă, cred Emilia și Kit, deoarece ei sunt prieteni foarte buni. Pe scurt, în ultimul episod din sezonul 7 a fost confirmată o veche şi disputată teorie: Jon Snow este fiul legitim al lui Rhaegar Targaryen cu Lyanna Stark, care s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în Dorne. Aflăm şi că numele real al lui Jon Snow este Aegon Targaryen şi că este moştenitorul de drept al Tronului de Fier. Iar asta înseamnă că Daenerys Targaryen este mătuşa lui Jon Snow. Deci relația lor devine una incestioasă.

Emilia Clarke a recunoscut și că a plâns în timp ce filma ultimele secvențe din Urzeala Tronurilor. Ultimul sezon va începe pe 14 aprilie și va avea doar șase episode. Finalul se anunță a fi unul absolut incendiar, în condițiile în care Clarke a spus că, după ce a primit scenariul ultimului episod, s-a plimbat prin Londra „timp de trei ore, fără ţintă”. „Putea să şi plouă, aş fi mers prin ploaie fără să ştiu ce fac. Atunci mi-am dat seama că alcoolul poate provoca depresie. Savuram un pahar de vin şi mă gândeam ‘Nu ştiu de ce nu mă face să mă simt mai fericită!’”, a spus vedeta, care a adăugat că a vărsat „o grămadă de lacrimi”, în timp ce filma ultimele sale replici din serial.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată cea mai scumpă casă din lume. Costă jumătate de miliard de dolari. FOTO

Andreea Damian

Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret

Andreea Damian

Detoxifiere emoțională | Metodele care funcționează cu adevărat

Andreea Damian

Linia fină dintre artă și pornografie

Andreea Damian

Schimbare-șoc pentru Dorian Popa. Decizia a ajuns în Monitorul Oficial

Andreea Damian

Chris Hemsworth se retrage de la Hollywood

Andreea Damian

Scrie un comentariu