Home > beauty > Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

emilia clarke

Emilia Clarke a decis că merită o schimbare de look după terminarea filmărilor pentru Game of Thrones și și-a tăiat părul scurt. Săptămâna trecută ne-a surprins cu un nou tatuaj realizat pe încheietura mâinii – trei dragoni (n.r. în serial a interpretat-o pe Khaleesi sau Mama Dragonilor). Însă a mai avut nevoie de o provocare.

Recent, vedeta și-a făcut apariția la Hollywood Bowl cu un nou look. Emilia Clarke poartă acum o tunsoare scurtă de tip pixie, asemănătoare cu cea purtată de fostul cuplu hollywoodian Brad Pitt- Gwyneth Paltrow.

Nerăbdătoare, actrița a arătat-o fanilor de pe Instagram într-o fotografie care ne-a luat pe toți prin surprindere.

https://www.instagram.com/p/BoPn51pFOXc/?utm_source=ig_embed

„Eu: Vreau ceva ca atunci când Gwyneth și Brad aveau aceeași tunsoare. Jenny Cho (hairstilista ei, n.r.): Am înțeles”, a scris Emilia, în descrierea primei imagini cu tunsoarea ei cea nouă.

 

Unii admiratori au apreciat în mod clar schimbarea de look, alții însă nu au fost prea încântați și chiar i-au cerut să revină la lookul anterior.

Cu numai o săptămână în urmă, actrița britanică în vârstă de 31 de ani a participat la Gala premiilor Emmy, purtându-și părul lung și blond prins în coadă de cal. Arăta superb, însă asta nu a convins-o să nu-l taie și să opteze pentru ceva surprinzător și… tineresc.

https://www.instagram.com/p/Bn2EsARFasE/?utm_source=ig_embed

Articole asemanatoare
Emilia Clarke – Daenerys din Game of Thrones joacă în noul film Star Wars

Comenteaza acest articol

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

by Andreea Damian   1 min
0