Tabu
Image default
PEOPLESlider

Emily Burghelea a aflat sexul celui de-al doilea copil. Modul inedit prin care a dat vestea

Emily Burghelea a organizat alături de partenerul ei de viață un baby shower spectaculos în cadrul căruia au dezvăluit și au aflat totodată sexul bebelușului din pântece. Marea bucurie este aceea că Amedeea, fiica sa mai mare, urmează să aibă un frățior!

Soțul prezentatoarei TV a fost cel care a deschis surpriza. Este vorva despre un extinctor care a scos un fum albastru, semn că vor deveni părinții unui băiețel. Imediat ce misterul a fost elucidat, cei doi soți au început să țopăie de bucurie.

„O să avem un băiețel”, a scris aceasta pe contul de Instagram, acolo unde a postat și filmarea de la gender reveal. Emily și soțul ei, Andrei, s-au bucurat nespus când au aflat că vor avea un frățior pentru fiica lor, Amedea.

Totuși, urmăritorii blondinei au ținut să îi reamintească atât ei, cât și partenerului său de viață, despre pariul pe care aceștia l-au făcut cu ceva timp în urmă.

Mai exact, potrivit înțelegerii, dacă următorul copil al cuplului urma să fie băiat, așa cum este cazul, Andrei ar urma să posteze o poză fără mască într-o perioadă de zece zile de la anunțarea fericitei vești.

Încă de când a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, fanii blondinei au vrut să afle dacă fiica acesteia urmează să aibă un frățior sau o surioară.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai cunoscute mituri despre relatii

realitatea

Couple alert | Ben Affleck și Jennifer Lopez, din nou împreună, după 17 ani

Andreea Damian

Galeria Senso | Vernisajul expoziției „Portalul de energie”

Ciocîrlan

DiCaprio, replică pentru președintele Braziliei, care-l acuză că a finanțat incendierea pădurii amazoniene

Andreea Damian

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

realitatea

Descopera frumusetea iernii prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Scrie un comentariu