Tabu
PEOPLESlider

Emily Burghelea este însărcinată a doua oară. Vedeta a leșinat în direct

Emily Burghelea este însărcinată. Vestea a fost surprinzătoare şi pentru ea, nu doar pentru prietenii virtuali, deoarece nu s-a aşteptat la acest lucru.

Tânăra se afla în direct în momentul în care a luat-o leșinul şi a mers de urgenţă la spital, acolo unde a aflat că va fi din nou mămică.

Blondina este foarte fericită că va mai avea un copil, la doar 23 de ani. Pe pagina ei de Instagram a postat deja prima ecografie a sarcinii.

„Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune, de urgenţă la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile şi stările de leşin anunţau, de fapt, că familia noastră se măreşte!! Bebe nu ştia ce să mai facă, ca să ne dăm seama că este acolo”, a scris blondina pe reţelele de socializare.

”@iubitul_lui_emily ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! ❤️❤️❤️❤️ O sa mai avem un copil !!!!! ”, a scris Emily pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Și iubita lui Codin Maticiuc este din nou însărcinată

Iubita lui Codin Maticiuc este din nou însărcinată. Vestea cea mare a fost dată chiar de către afacerist care a ținut să împărtășească acest moment cu toți fanii săi din mediul online.

Omul de afaceri a publicat joi, mai multe imagini alături de iubita lui gravidă, dar și de primul lor copil, Smaranda, care așteaptă cu nerăbdare să facă cunoștință cu noul membru al familiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

ARTICOLE SIMILARE

Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

Andreea Damian

Pro sau contra indulcitorilor?

realitatea

Descoperire fascinantă despre femeile cu ochi albaștri

Andreea Damian

Dilema bărbaților: cum le place femeilor, cu barbă sau fără?

Andreea Damian

Simona Gherghe, înlocuită la Antena 1. Ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o moderează

Andreea Damian

Accidentally Wes Anderson: când viața reală întâlnește filmul fantasy

Ciocîrlan

Scrie un comentariu