Tabu
Image default
CULTURE Slider

Emily in Paris | A apărut trailerul oficial pentru sezonul 2

Inconfundabila Emily Cooper revine pentru un al doilea sezon la Paris, disponibil din 22 decembrie pe Netflix, după cum dezvăluie trailerul lansat pe YouTube, joi, 18 noiembrie.

Eroina din Emily in Paris își continuă aventurile nebune în capitala franceză, între clișee pariziene și ținute uimitoare, dovadă fiind trailerul sezonului 2, dezvăluit joi, 18 noiembrie. Datorită succesului înregistrat de serial, Netflix s-a grăbit să anunțe producția unui nou sezon. Filmarea acestei noi serii de episoade a avut loc între mai și august 2021 la Paris și în toată Franța, în special pe Coasta de Azur, prin Villefranche-sur-Mer, Saint-Jean-Cap-Ferrat și chiar Saint-Tropez.

Serialul Emily in Paris relatează necazurile unei tinere americance care tocmai a sosit în capitala modei. Dacă în viața ei profesională există niște dificultăți, Emily se regăsește pe ea, fiind prinsă într-un triunghi amoros cu bucătarul vecin și cu iubita acestuia din urmă. În acest sezon 2, o găsim puțin mai obișnuită cu viața ei pariziană: tânăra a decis să se concentreze doar pe munca ei și să lase deoparte poveștile de dragoste. Cel puțin ea încearcă. Pe lângă complicata ei poveste de dragoste cu vecinul ei Gabriel, tânăra americancă ar putea fi tentată de o poveste de dragoste cu noul ei însoțitor de curs de franceză, Alfie. Noi întâlniri, schimbări de decor și ținute colorate: acest al doilea sezon se anunță plin de răsturnări de situație.

În aceste zece episoade din sezonul al doilea, Lily Collins, care este și producător al serialului, va interpreta personajul lui Emily Cooper. Alături de ea vor fi din nou prezenți: actrița filipineză Leroy-Beaulieu (Sylvie, șefa intransigentă a lui Emily), Ashley Park, care o interpretează pe cea mai bună prietenă a eroinei, Mindy, Lucas Bravo, bucătarul vecin, Camille Razat, prima sa prietenă franțuzoaică, Samuel Arnold și Bruno Gouery, colegii săi de muncă, și William Abadie, în rolul lui Antoine.

Vor apărea noi actori precum Lucien Laviscount în rolul lui Alfie, colegul de la cursul de franceză al lui Emily, Arnaud Binard în rolul proprietarului unui club de noapte parizian și Jeremy O. Harris, care va juca rolul unui creator de modă. Nou sezon din Emily in Paris va debuta pe 22 decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Ea este actrița care trebuia s-o interpreteze pe Rachel Green din Friends

Andreea Damian

Serena Williams, anunțul despre o nouă sarcină

Andreea Damian

Acest tip de cancer va putea fi eradicat complet în majoritatea țărilor până în 2100

Andreea Damian

Salonul de proiecte ⎢ Colecția de imagini Mihai Oroveanu

Ciocîrlan

Legătura mamă-fiu | Există bărbați care nu vor reuși niciodată să se despartă de mame

Andreea Damian

Concertul lui Celine Dion din București a fost reprogramat

Andreea Damian

Scrie un comentariu