Tabu
Image default
CULTURESlider

Emily in Paris revine cu sezonul 2. Când va fi lansat. Vezi primele imagini!

Sezonul 2 al simpaticului serial de la Netflix „Emily în Paris”, care explorează viața unei tinere americance la Paris, va fi lansat anul acesta.

Joi au fost prezentate primele imagini din noul sezon, iar mai multe informaţii vor fi divulgate sâmbătă, în evenimentul global „Tudum”.

În noul sezon, care are zece episoade a câte 30 de minute, Emily se descurcă tot mai bine în oraş, dar încă se luptă cu stilul de viaţă francez. După ce a intrat într-un triunghi amoros cu vecinul ei şi cu prima ei prietenă franţuzoaică, Emily este hotărâtă să se concentreze asupra muncii sale – care se complică pe zi ce trece. La orele de franceză, ea întâlneşte un coleg expat care o enervează şi o intrigă.

O fotografie o arată pe protagonista Emily Cooper, interpretată de Lily Collins, într-un look inspirat din anii 1960, vorbind cu un bărbat misterios care nu pare a fi Gabriel, în timp ce alta le surprinde pe Emily și pe prietenele ei Mindy și Camille (interpretate de Ashley Park și Camille Razat) privind în depărtare.

Interesele amoroase ale lui Emily, Gabriel și Antoine Lambert (interpretate de Lucas Bravo și, respectiv, William Abadie) sunt de asemenea văzute în fotografii, precum și colegii ei Luc și Julien și șefa ei dură, Sylvie Grateau (interpretată de Bruno Gouery, Samuel Arnold și, respectiv, Philipp Leroy-Beaulieu).

Deși Netflix nu a dezvăluit încă o dată de lansare, fanii suspectează că al doilea sezon va fi lansat la sfârșitul acestui an sau la începutul anului 2022. Lily Collins a postat pe Instagram că au încheiat filmările pe 4 august.

Serialul a avut un impact puternic anul trecut, când telespectatorii nu s-au saturat de stilul personajelor și de povestea suprasolicitată stabilită la Paris. Nu este de mirare că toate costumele au atras privirile multora, deoarece au fost proiectate de legendarul designer de costume Patricia Field, care a lucrat și la proiecte precum „The Devil Wears Prada” și „Sex and the City”. Cu toate acestea, moda descrisă în primul sezon a adus unele critici în sensul în care modul în care se îmbracă Emily nu este deloc parizian.

„Emily in Paris” – cel mai vizionat serial de comedie al Netflix din 2020 – este creat de Darren Star, scenarist şi producător executiv. Din distribuţie fac parte: Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery şi William Abadie, starul invitat recurent Kate Walsh. Noi membri ai distribuţiei sunt Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris şi Arnaud Binard.

ARTICOLE SIMILARE

„Singurătatea pozitivă” sau cum faptul de a fi singur ne face bine

Andreea Damian

Canada devine a doua țară care legalizează marijuana în scopuri recreaționale

Dora Constantinovici

CARTEA CU JUCĂRII de Tudor Arghezi la Teatrul Evreiesc de Stat

Andreea Damian

Lucian Viziru și-a petrecut Revelionul în spital: „Credeam că am făcut infarct pentru că…”

Andreea Damian

Uber a publicat primul raport de securitate: aproape 6.000 de agresiuni sexuale în doi ani, numai în SUA

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu