Tabu
PEOPLE Slider

Emily Ratajkowski, gravidă prima oară: „Nu voi dezvălui sexul bebelușului”

emily ratajkowski foto

Actrița și modelul, Emily Ratajkowski a dat marea veste pe coperta revistei Vogue și în paginile ei, acolo unde a acordat un interviu controversat. Pentru că celebra actrița și model a făcut declarații precum „Nu vom ști sexul până ce copilul nostru nu va împlini 18 ani”.
Considerată de cei mai mulți drept cea mai sexy femeie din lume, Emily Ratajkowski nu a dezvăluit și sexul copilului, deși cu siguranță îl știe: vedeta pare deja în al doilea semestru de sarcină. Această a dezvăluit că ea și soțul ei, Sebastian Bear-McClard își vor crește copilul fără a forța “stereotipurile de gen”, așa că nu vor pune accent pe sexul copilului în creșterea și educația acestuia.

emily-ratajkowskiVedeta care e foarte cunoscută peste hotare și nu foarte mult la noi în țară, a făcut niște declarații halucinante pentru revista care a realizat o copertă cu ea și un pictorial incendiar. În plus, vedeta a făcut niște fotografii în holul casei sale. “După ce eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima întrebare după “Felicitări” e aproape mereu: “Și ce vreți să fie?” Ne place să le răspundem că nu vom ști sexul copilului nostru până la 18 ani, când ne va spune el”, a povestit pentru Vogue. Imediat după apariția pozelor online, Emily Ratajkowski și-a făcut apariția pe străzile din New York într-o rochie neagră mulată specială. Vedeta a mai povestit că își imagina în copilărie când se juca cu o păpușă că i-ar plăcea să aibă o soră sau o fetiță când va crește. Povestea cu soțul la cină că își dorește o fată înainte de a avea un fiu.

emily r
“Soțului meu îi place să fim “însărcinați”
“Soțului meu îi place să spună că „suntem însărcinati”. Îi spun că, deși sentimentul este dulce, nu e în totalitate adevărat. Îmi pare rău că ADN-ul întregii sale familii este în interiorul meu, dar că ADN-ul meu nu este în el. Pare doar nedrept, și amândoi râdem. Este un fel de glumă, dar la fel că remarcă pe care o facem despre genul copilului nostru, există adevăr în spatele acestuia.

emily-ratajkowski În ciuda faptului că am un partener iubitor și multe prietene pregătite să împărtășească detaliile sarcinilor lor, sunt în cele din urmă singură cu corpul meu în această experiență. Nu e nimeni care să simtă cu mine o dată – durerile musculare ascuțite din abdomenul meu care ies din nicăieri în timp ce vizionez un film sau greutatea dureroasă a sânilor care acum mă apuca în fiecare dimineață. Soțul meu nu are simptome fizice în sarcina „noastră”, a mai spus vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta care inversează procesul de îmbătrânire

Andreea Damian

Timothée Chalamet în pielea lui Bob Dylan: proiect suspendat din cauza pandemiei

Ciocîrlan

Zborul – lectie de libertate

realitatea

Andreea Raicu, îngrijorată de ce se întâmplă în lume cu coronavirusul

Tabu Tabu

Cum îi sărbătorește Sore ziua fiicei sale și ce surprize are pentru fanii ei

Tabu Tabu

Costin Mărculescu și-a presimțit moartea. Mesajul sfâșietor trimis de actor celui mai bun prieten

Andreea Damian

Scrie un comentariu