Tabu
Image default
LIFE & LOVEPEOPLESlider

Emily Ratajkowski protestează goală împotriva parlamentarilor care au adoptat legea anti-avort în Alabama

Actrița și fotomodelul Emily Ratajkowski a pozat goală în semn de protest pentru legea privind avortul, adoptată acum trei zile de parlamentarii din Alabama. Emily a încercat să transmită un mesaj puternic, pe care mulți nu l-au înțeles și au condamnat-o pentru fotografie.

Modelul în vârstă de 27 de ani a fost acoperită doar de o floare roz de Anthurium în zona intimă, iar sânii și i-a ascuns cu brațul drept. „În această săptămână, 25 de bărbați albi au votat interzicerea avortului în Alabama, chiar și în cazurile de incest și viol. Acești oameni aflați la putere își impun voința asupra trupurilor femeilor pentru a susține patriarhatul și pentru a perpetua complexul industrial din închisori, împiedicând femeile cu posibilități economice redusă să aleagă să nu se reproducă”, a scris vedeta pe Instagram.

„Statele care încearcă să interzică avortul sunt statele în care numărul de femei de culoare este foarte ridicat. Este vorba despre clasă și rasă și este un atac direct asupra drepturilor fundamentale ale femeii din Statele Unite protejate de Roe vs. Wade (n.r. Roe v. Wade, 410 U.S. 113, este o decizie de referință luată în anul 1973 de către Curtea Supremă a Statelor Unite cu privire la problema constituționalității legilor care incriminau sau restricționau accesul la avorturi). Corpurile noastre, alegerea noastră”, a adăugat Emily.

Gazda emisiunii Good Morning Britain, Piers Morgan, a râs de protestul gol-goluț al lui Emily Ratajkowski, considerându-l inadecvat. Morgan a fost de acord cu mesajul ei, dar critică fotografia prin intermediul căreia a încercat să-l transmită. „Mesaj corect, distrus de o fotografie atât de proastă de auto-promovare”, a scris Piers Morgan pe Twitter.

Emily Ratajkowski este de mult timp o activistă pentru drepturile femeii. În octombrie 2018, ea a protestat în Washington D.C. alături de alte femei: „Respectați existența femeii sau așteptați rezistența noastră”. Ea și o prietenă apropiată, comediana Amy Schumer, au fost mai târziu arestate.

ARTICOLE SIMILARE

Știai că există 4 modele de îmbătrânire? Cum îți afli vârsta biologică

Andreea Damian

Fostul sofer al Monicai Gabor, escorta de lux!

Motivul pentru care Andra nu apare niciodată în costum de baie

Andreea Damian

Inspirație | Femei celebre care și-au găsit stilul perfect și i-au rămas fidele

Andreea Damian

Cum ar arată celebritățile de la Hollywood dacă ar fi grase din cauza pandemiei

Tabu Tabu

Plaja lui Leo DiCaprio din filmul The Beach se închide temporar turiştilor

realitatea

Scrie un comentariu