Tabu
Image default
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Emily Ratajkowski protestează goală împotriva parlamentarilor care au adoptat legea anti-avort în Alabama

Actrița și fotomodelul Emily Ratajkowski a pozat goală în semn de protest pentru legea privind avortul, adoptată acum trei zile de parlamentarii din Alabama. Emily a încercat să transmită un mesaj puternic, pe care mulți nu l-au înțeles și au condamnat-o pentru fotografie.

Modelul în vârstă de 27 de ani a fost acoperită doar de o floare roz de Anthurium în zona intimă, iar sânii și i-a ascuns cu brațul drept. „În această săptămână, 25 de bărbați albi au votat interzicerea avortului în Alabama, chiar și în cazurile de incest și viol. Acești oameni aflați la putere își impun voința asupra trupurilor femeilor pentru a susține patriarhatul și pentru a perpetua complexul industrial din închisori, împiedicând femeile cu posibilități economice redusă să aleagă să nu se reproducă”, a scris vedeta pe Instagram.

„Statele care încearcă să interzică avortul sunt statele în care numărul de femei de culoare este foarte ridicat. Este vorba despre clasă și rasă și este un atac direct asupra drepturilor fundamentale ale femeii din Statele Unite protejate de Roe vs. Wade (n.r. Roe v. Wade, 410 U.S. 113, este o decizie de referință luată în anul 1973 de către Curtea Supremă a Statelor Unite cu privire la problema constituționalității legilor care incriminau sau restricționau accesul la avorturi). Corpurile noastre, alegerea noastră”, a adăugat Emily.

Gazda emisiunii Good Morning Britain, Piers Morgan, a râs de protestul gol-goluț al lui Emily Ratajkowski, considerându-l inadecvat. Morgan a fost de acord cu mesajul ei, dar critică fotografia prin intermediul căreia a încercat să-l transmită. „Mesaj corect, distrus de o fotografie atât de proastă de auto-promovare”, a scris Piers Morgan pe Twitter.

Emily Ratajkowski este de mult timp o activistă pentru drepturile femeii. În octombrie 2018, ea a protestat în Washington D.C. alături de alte femei: „Respectați existența femeii sau așteptați rezistența noastră”. Ea și o prietenă apropiată, comediana Amy Schumer, au fost mai târziu arestate.

ARTICOLE SIMILARE

Dragoste în vremea coronei. Un nou film produs de Michael Bay

Ciocîrlan

PASTILA DE ARTĂ ⎥ Cortina lui Picasso

Ciocîrlan

Ținuta all white: renașterea jeanșilor albi

Andreea Damian

Laura Cosoi, mărturisiri despre venirea pe lume a Verei

Tabu Tabu

Ce mare s-a făcut fiul Annei Lekso. Puștiul o ajută pe solistă pe rețelele de socializare

Tabu Tabu

10 sfaturi pentru a-ți pregăti pielea și părul o dată cu schimbarea anotimpului

Andreea Damian

Scrie un comentariu