Home > Slider > Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Eminem

Tatăl rapperului, Marshall Bruce Mathers III

Tatăl biologic al lui Eminem – pe care rapperul l-a acuzat în repetate rânduri că l-a abandonat – a încetat din viață, a anunțat miercuri TMZ. Marshall Bruce Mathers Jr avea 67 de ani. Bărbatul a murit după a suferit un infarct acasă, în Fort Wayne, Indiana, au susținut membri ai familiei și vecinii săi.

Eminem, al cărui nume real este Marshall Bruce Mathers III, nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-a urât tatăl și că nu a vrut să-l întâlnească niciodată. De altfel, versurile pieselor „My Name Is” și „Cleanin’ Out My Closet” reflectă resentimentele lui pentru părintele său.

Mama lui Eminem, Debbie, s-a căsătorit cu Marshall Bruce Mathers Jr când avea doar 15 ani, el având 22, iar doi ani mai târziu l-au născut pe Marshall Bruce Mathers III a.k.a Eminem. La scurt timp cei doi s-au separat, iar Eminem și mama sa s-au mutat în Detroit la familia ei, în timp ce Bruce s-a mutat în California și a mai făcut doi copii.

Eminem a dezvăluit în interviuri că i-a scris scrisori tatălui său când era un copil, dar întotdeauna se întorceau la expeditor fără să fie deschise. Rapperul a spus că Bruce l-ar fi sunat uneori, dar niciodată nu vorbea cu el la telefon.

În 2001, bărbatul a publicat o scrisoare adresată fiului său într-un ziar în care explica partea lui din poveste – că mama lui l-a ținut departe de fiul său. Pe de altă parte, Eminem niciodată nu și-a dorit să se împace cu tatăl său.

Articole asemanatoare
Eminem
Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album
Eminem
Eminem, piesă nouă, dar incomodă pentru victimele atacului cu bombă de la Manchester Arena
Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump
Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

Comenteaza acest articol

Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

by Andreea Damian   1 min
0