Tabu
PEOPLESlider

Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump

Se dovedește că atunci când Eminem cânta în piesa sa din 2018 „The Ringer” că a fost vizitat de Serviciul Secret, el spunea adevărul.

Conform documentelor obținute în temeiul Legii privind libertatea informațiilor de către Buzzfeed News, rapperul – care nu a făcut niciun secret despre ura sa pentru cel de-al 45-lea președinte – a fost într-adevăr luat la întrebări de agenții Serviciului Secret SUA în legătură cu versurile sale despre Trump și fiica sa Ivanka, în special în piesa „Framed”, de pe albumul „Revival”.

Agenții s-au întâlnit cu Eminem (numele adevărat: Marshall Mathers) pe 16 ianuarie 2018. Într-un segment al raportului, se povestește că, atunci când agenții au început să citească versurile scrise de cântăreț: „Mathers a recunoscut melodia și a început să cânte în timp ce intervievatorii le citeau.”

Interviul s-a încheiat în mod pașnic și a fost discutat două zile mai târziu în cadrul unei întâlniri a agenției, unde „s-a stabilit că acest caz nu va fi considerat neconform” ceea ce înseamnă că agenții au decis că Eminem nu pare să reprezinte o amenințare plauzibilă pentru președinte sau familia lui. Vizita a fost stimulată de un apel al unui „cetățean” – care, s-a dovedit a fi un reporter TMZ fără nume – care a sunat agenția la 15 decembrie 2017 – ziua în care „Revival” a fost lansat – pentru a sublinia că albumul include o „nouă piesă numită „Framed”, care conține un comentariu nepotrivit la adresa președintelui Donald Trump și un comentariu amenințător față de Ivanka Trump.”

“Vreau să știu dacă agenția dvs. îl investighează pe Eminem pentru versurile sale amenințătoare despre fiica președintelui SUA – Ivanka Trump”, ar fi spus reporterul.

ARTICOLE SIMILARE

Sateliții dezvăluie dezastrul din Himalaya: viteza de topire a gheţarilor s-a dublat în ultimii ani

Andreea Damian

Incredibila ținută monocromatică a Rihannei la Super Bowl. A costat o avere!

Andreea Damian

Terminator 6. Îți vine să crezi? Între aceste fotografii au trecut 27 de ani

Andreea Damian

Din ce câștigă Mihai Traisatriu bani de când nu mai sunt concerte

Tabu Tabu

S.U.A.: Statuia gigantică și „obraznică” a lui Marilyn Monroe e subiectul unei controverse

Ciocîrlan

De ce o parte a feței tale este mai atractivă decât cealaltă

Andreea Damian

Scrie un comentariu